Skönhet 2019

Kategori: Skönhet 2019

5 Olivolja masker för att skämma bort din hud hemma

5 Olivolja masker för att skämma bort din hud hemma

Om du vill skämma bort din hud genomborrat med en hälsosam, naturlig ansiktsmasker? Extra jungfruolja är en mycket populär produkt. Det anses vara ett av de hälsosammaste fetterna för kroppen tack vare det höga innehållet i väsentliga näringsämnen. Denna olja innehåller betydande mängder omega-3 och E-vitamin , vilket förhindrar för tidigt åldrande orsakas av stress.
Läder för att minska nacksmärta med 4 enkla övningar

Läder för att minska nacksmärta med 4 enkla övningar

Ditt nackområde är en av kroppens delar som lider av din rutin. Det lider också av stress på jobbet eller i vardagen. Därför är enkla övningar för att minska nacksmärta en viktig del av dina träningsvanor. Att sitta i timmar för ett skrivbord, förlorar vikt eller sover svårt, kan orsaka nacksmärta. På grund av detta, i den här artikeln kommer vi att berätta vilka övningar som är bäst att minska dem.
9 Tips för att tonen glutes din smarta sättet

9 Tips för att tonen glutes din smarta sättet

Supermagre kroppar är inte på mode så mycket längre. Kvinnor vill ha starka, välformade feminina kroppar, med vackra korgar och perfekta sitsmuskler. Idag delar vi 9 smarta tips för att använda din tid och dina krafter klokt att få en fast och stor rumpa. 1. Ta tid och sätta ett mål Det första steget mot ett mål är alltid att hitta motivationen.
Varför och hur ska du exfoliera huden?

Varför och hur ska du exfoliera huden?

Avskalning är att ta bort döda hudceller . I genomsnitt kommer din hud att regenerera cellerna en gång i månaden. Men med tiden blir processen långsammare. Detta får döda hudceller att förbli på ytan av huden, vilket hindrar tillväxten av nya celler. Därför har vi några metoder och naturliga recept till exfolierar din hud här.
Peeling fötter med kokosolja och salt

Peeling fötter med kokosolja och salt

Anställda är fula hårda fläckar som orsakas av friktion från vissa typer av skodon. De är vanligt förekommande på undersidan av eller i hälarna på en eller båda fötterna, , även om de också kan bildas på händer och fingrar. Denna hudsjukdom som kännetecknas av en överdriven ansamling av döda hudceller, torra fläckar, och även sprickbildning i svåra fall.
4 Naturliga behandlingar för vanliga problem skönhet

4 Naturliga behandlingar för vanliga problem skönhet

I århundraden har kvinnor varit besatta av sin skönhet. Att ha glödande hud och tjockt hår är något som alla vill känna sig vackra och så kan de alltid ge det bästa intrycket vart de än går. Men idag det finns massor av faktorer som kan ha en negativ inverkan på allt som har att göra med estetik, och det orsakar hudsjukdomar, håravfall, problem med naglar och mycket mer.
Rengöra huden med mandel och rosmarin vatten

Rengöra huden med mandel och rosmarin vatten

Rengöring vår hud varje dag är lika viktig som att fuktar den med rätt produkter. För att rengöra huden i ansiktet kommer att hjälpa dig att ta bort smuts, makeup och döda celler som gör glöd och färg på huden matt. I den här artikeln kan du ta reda på hur man rengöra huden naturligt med denna antika skjønnhetsremedien innehåller mandel och rosmarin.
5 Huskurer att bekämpa slapp hud i ansiktet

5 Huskurer att bekämpa slapp hud i ansiktet

Ett ungdomligt solidt ansikte är resultatet av några vanor och skönhetshemligheter som håller huden välmående och hälsosam. Hängande huden i ansiktet är en vanprydande problem som orsakar tidiga rynkor, som som kan tyda en möjlig näringsbrist eller brist på ett tillräckligt skydd mot de skadliga effekterna av solen och föroreningar.
8 Fukt masker gjorda med honung

8 Fukt masker gjorda med honung

Honung är ett naturligt sötningsmedel som kan användas på oändliga sätt, inklusive i naturliga hårmaskor. Honey gör alla möjliga saker till din kropp, inklusive: lindra hosta Förbättra ditt minne läka sår Bidra att metabolisera alkohol Du bör också veta att honung är mycket fuktgivande och full av näring och hydratisering för ditt hår .
åTgärder för att bekämpa mjäll och seborroiskt eksem

åTgärder för att bekämpa mjäll och seborroiskt eksem

Förutom att ge håret glans är äppelcidervinäger och naturlig antiseptisk, vilket hjälper till att avlägsna fett och minska förekomsten av mjäll. Både mjäll och seborroiskt eksem är två mycket vanliga problem i hårbotten, som kan förekomma i alla åldrar. Detta är ett problem som kan leda till stora obehag och nackdelar för dem som kämpar med det.
[pagination/]