Skönhet 2020

Kategori: Skönhet 2020

Skapa din egen anti wrinkle cream

Skapa din egen anti wrinkle cream

Kommersiella anti rynkkrämer innehåller ohälsosamma kemiska ingredienser som också kan skada huden. En naturlig produkt är ofta mycket bättre, men de kostar vanligtvis mycket mer. I dagens artikel kommer vi att ge dig ett alternativ: Varför inte skapa din egen krämkräm? Det är enkelt och ingredienserna är helt naturliga.
6 Tips för fastare bröst

6 Tips för fastare bröst

Brösten är en av de mest attraktiva egenskaperna hos kvinnformen , men tyvärr tenderar de att förändras över tiden. Hormonaktivitet, plötslig viktminskning eller ökning, och till och med amning kan vara faktorer för att hänga bröst, streckmärken och andra problem. Detta tillsammans med förlusten av elasticitet som åtföljer åldringsprocessen är ett stort hinder för att hålla dem fasta under lång tid.
Förhindra fina linjer och rynkor

Förhindra fina linjer och rynkor

Läpparna är omgivna av ett känsligt skikt av hud (som liknar området runt ögonen). Det är av den anledningen att rynkor och fina linjer kommer i detta område mer än någon annanstans i ansiktet. Fortsätt läsa för att lära dig hur man förhindrar fina linjer och rynkor. fina linjer runt läpparna: varför, var, hur När märken visas över dina läppar, de är kända som "streckkoder".
5 Produkter som du aldrig ska använda ansikts

5 Produkter som du aldrig ska använda ansikts

Din hud är den största organ du har och utsätts ständigt för många faktorer som kan påverka hälsan. Klimat, kost, fukt, levnadsvanor, skönhetsprodukter du använder och andra faktorer som kan ha en inverkan på huden både positivt och negativt , beroende på den vård du ger den. De mest känsliga delarna av din hud är de i ansiktet och nacken.
12 Tips för en stark och friskt hår

12 Tips för en stark och friskt hår

Vi har alla sett de starka, friskt hår att många kändisar har. När allt kommer omkring, om det finns en sak vi avundar kändisarna så är det hur de ser ut i varje situation. Det är mer än bara den smarta bildredigeringsprogramvaran eller tricks i kameran. Sanningen är att du förmodligen önskar att du kan ha din hud, hår eller figur även när de inte är på kamera!
Ett enkelt sätt att bli av med hår i armhålorna av

Ett enkelt sätt att bli av med hår i armhålorna av

När det gäller ditt utseende, mycket beror på spegeln du använder för att titta på dig själv i, vilken tid det är och var du bor och, viktigast av allt, de modetrender som du utsätts för. Därför kan hår i armhålorna antingen vara obetydligt eller ett stort problem du behöver bli av med. Någon som låter håret i sina armhålor växer utan några stora problem.
7 Ingredienser för att få håret att lukta fantastiskt

7 Ingredienser för att få håret att lukta fantastiskt

För att få en sund och attraktiv hår du måste rengöra den periodiskt och tillsätt "extra" näringsämnen när det är möjligt genom hårburen och fuktgivande behandlingar. Som många redan vet, exponera sina hår dagligen gifter från omgivningen, cigarettrök, svett och många andra faktorer som kan förvärra dess utseende.
Skalning som orsakar att huden utsöndras

Skalning som orsakar att huden utsöndras

Huden är den största kroppen vi har och samtidigt utsätts den för många faktorer som kan påverka hälsan och utseendet på ett negativt sätt. På grund av faktorer som klimat och dålig kost blir huden känsligare över tiden och kräver extra uppmärksamhet. Oavsett hur gammal vi är är det aldrig för sent att börja ta hand om vår hud.
Easy Tips för att bekämpa svullnader

Easy Tips för att bekämpa svullnader

Väskor under ögonen gör att du ser trött ut, men kan ofta täckas med smink. Detta problem uppstår vanligtvis efter en lång natt eller som ett resultat av att vätska samlas in. När vi vaknar och upptäcker påsar under våra ögon börjar vi leta efter ett sätt att göra dem mindre synliga och återställa ansiktets naturliga glöd.
10 Hem behandlingar för svullnader och mörka ringar under ögonen

10 Hem behandlingar för svullnader och mörka ringar under ögonen

Om det finns en sak som gör ditt ansikte ser trött ut, det är ingen tvekan om att det finns mörka ringar och påsar under ögonen. Om du inte får tillräckligt med vila, eller om du bara vill bli av med denna fula ofullkomlighet måste du vara medveten om följande rekommendationer. Huden runt ögonen (och ögonlocken din speciella) är tunnare än resten av ansiktet på grund av den jämförande bristen på talgkörtlar, så se till att vara försiktig.
[pagination/]