Skönhet 2020

Kategori: Skönhet 2020

4 Serum som stramar och föryngrar huden

4 Serum som stramar och föryngrar huden

Under de senaste åren, kosmetikaindustrin fokuserade mycket av sina ansträngningar på att skapa föryngring produkter. Dessa kommer effektivt minska tecken på åldrande. Men de måste tillämpas ständigt på jobbet. En av de mest produktiva produkterna är serum som stramar och reparerar huden. Dessa innehåller viktiga näringsämnen som hjälper till att hålla huden fast och fri från föroreningar.
5 Knep för att göra ditt ansikte vackrare hem

5 Knep för att göra ditt ansikte vackrare hem

Ett ungdomligt, glödande utseende; tjocka, långa och rika ögonfransar; skrymmande läppar; stora ljusa ögon; och hydratiserad, strålande hud ... I den här artikeln kommer vi att förklara vilka hemlagade, enkla och naturliga lösningar som hjälper dig att uppnå detta. Du behöver bara lite tålamod och uthållighet.
Vanor som kan skada dina höfter

Vanor som kan skada dina höfter

Du vet redan att övervikt inte är bra för din övergripande hälsa eller skelett. Det är de höfter och knän som drabbas mest. Smärta i höftled är mycket vanligare bland kvinnor än hos män. Risken för en eventuell höftfraktur ökar vanligen med åldern, så det här är en verklighet vi har att göra med. Om du redan upplever brännande eller smärta i nedre delen av ryggen ner till skinkorna, eller om du känner skarp smärta i höften när du går eller gå i trappor, bör läsa dagens artikel om vanor som kan skada dina höfter.
5 Aloe vera behandlingar som hjälper dig att rengöra tjocktarmen

5 Aloe vera behandlingar som hjälper dig att rengöra tjocktarmen

Har du hört talas om några aloe vera behandlingar för att rengöra din kolon? Att rengöra kolon regelbundet är faktiskt en vana som blivit populär. Först och främst bidrar det till att optimera funktionerna i denna kropp. Dessutom bidrar till att eliminera oönskade ämnen som tenderar att ackumuleras i kroppen.
8 Enkla tips för att bli av Valka på kort tid

8 Enkla tips för att bli av Valka på kort tid

Vill du bekämpa avslappnad hud och viskning? Det är ett problem som vi alla hamnar förr eller senare. Men du kan bli av med det om du följer dessa enkla tips. Ta anteckningar och du kommer bli av med dem på kort tid. Bara se! 1. Satsa på proteiner för att bekämpa slapp hud För att gå ner i vikt, måste förlora fett och inte muskelmassa , så det är viktigt att äta bra.
Skapa din egen anti wrinkle cream

Skapa din egen anti wrinkle cream

Kommersiella anti rynkkrämer innehåller ohälsosamma kemiska ingredienser som också kan skada huden. En naturlig produkt är ofta mycket bättre, men de kostar vanligtvis mycket mer. I dagens artikel kommer vi att ge dig ett alternativ: Varför inte skapa din egen krämkräm? Det är enkelt och ingredienserna är helt naturliga.
6 Tips för fastare bröst

6 Tips för fastare bröst

Brösten är en av de mest attraktiva egenskaperna hos kvinnformen , men tyvärr tenderar de att förändras över tiden. Hormonaktivitet, plötslig viktminskning eller ökning, och till och med amning kan vara faktorer för att hänga bröst, streckmärken och andra problem. Detta tillsammans med förlusten av elasticitet som åtföljer åldringsprocessen är ett stort hinder för att hålla dem fasta under lång tid.
Förhindra fina linjer och rynkor

Förhindra fina linjer och rynkor

Läpparna är omgivna av ett känsligt skikt av hud (som liknar området runt ögonen). Det är av den anledningen att rynkor och fina linjer kommer i detta område mer än någon annanstans i ansiktet. Fortsätt läsa för att lära dig hur man förhindrar fina linjer och rynkor. fina linjer runt läpparna: varför, var, hur När märken visas över dina läppar, de är kända som "streckkoder".
5 Produkter som du aldrig ska använda ansikts

5 Produkter som du aldrig ska använda ansikts

Din hud är den största organ du har och utsätts ständigt för många faktorer som kan påverka hälsan. Klimat, kost, fukt, levnadsvanor, skönhetsprodukter du använder och andra faktorer som kan ha en inverkan på huden både positivt och negativt , beroende på den vård du ger den. De mest känsliga delarna av din hud är de i ansiktet och nacken.
12 Tips för en stark och friskt hår

12 Tips för en stark och friskt hår

Vi har alla sett de starka, friskt hår att många kändisar har. När allt kommer omkring, om det finns en sak vi avundar kändisarna så är det hur de ser ut i varje situation. Det är mer än bara den smarta bildredigeringsprogramvaran eller tricks i kameran. Sanningen är att du förmodligen önskar att du kan ha din hud, hår eller figur även när de inte är på kamera!
[pagination/]