Skönhet 2019

Kategori: Skönhet 2019

5 åTgärder mot mörka ringar

5 åTgärder mot mörka ringar

ÄR du trött på att se mörka ringar under ögonen? Det finns ingen tvekan om att du är där, eftersom de är mycket irriterande och ful. Därför vill vi idag dela några lösningar mot mörka cirklar som är lätta att använda och mycket billiga. Dessa hem flera medier kommer att bidra till att minska uppkomsten av mörka ringar under ögon , men de kommer inte att eliminera dem helt.
Försök med dessa 8 ideala livsmedel för att sänka nivåerna av urinsyra

Försök med dessa 8 ideala livsmedel för att sänka nivåerna av urinsyra

Urinsyra är en organisk syra som vår kropp skapar automatiskt när det bryts ned ämnen som kallas puriner. I följande livsmedel finner vi puriner: Live Fish Skaldjur Beans Ärtor Meats Soft Beer allmänna kroppen kunna lösa upp urinsyra genom blodet. Det färdas sedan genom njurarna och elimineras helt genom urinen.
Yngre ansikte med isterapi

Yngre ansikte med isterapi

Huden på ansiktet exponeras dagligen för olika faktorer som kan påskynda åldringsprocessen. Om det inte tas hand om kan orsaka förändringar i utseende som är estetiskt obehagliga. För att motverka skadorna föroreningar, solexponering och dålig kost, skapade den kosmetiska industrin en mängd olika hudvårdsprodukter som förnyar och vitaliserar ansiktet.
Kan kanel hjälpa till med celluliter?

Kan kanel hjälpa till med celluliter?

Celluliter är ett kosmetiskt problem som påverkar 90% av den kvinnliga befolkningen , särskilt i tonåren och vuxenlivet. Den orsakas av förändringar i cirkulationssystemet och lymfatiska systemet vilket resulterar i bildandet av knölar av fett, och det gör huden i det drabbade området är lite slapp och bucklig Medan celluliter kan också förekomma hos män, kvinnor upplever detta oftare eftersom deras bindväv är mer flexibelt och att hela kroppen utsätts för frekventa hormonella förändringar.
Hur man gör ett äpple mask för anti-aging

Hur man gör ett äpple mask för anti-aging

Denna anti-aging mask med äpple låter dig få ut det mesta av eplenes fördelar för huden, förutom de många fördelarna med honung. Våra hudförändringar under årens lopp, och när vi når vissa skeden i livet är det normalt för uttryck linjer eller rynkor börjar uppstå, vilket återspeglar ålder våren. För närvarande har det inom kosmetiska och medicinska industrin gjorts betydande framsteg i tekniker och produkter för att förebygga och minska tecken på åldrande.
Så att du kan ta bort ojämnheter på armarna

Så att du kan ta bort ojämnheter på armarna

Små röda knölar på armarna är mycket vanliga i puberteten, men de kan också förekomma i vuxen ålder. Detta problem, som för det mesta bara en estetisk irritation kan orsakas av olika faktorer, och är en hudsjukdom som orsakar små röda knölar eller akne bildade. Även röda knölar eller finnar på armarna inte utgör någon risk för din hälsa, eftersom många andra hudsjukdomar, kommer vi i den här artikeln diskuterar olika sätt att minska hur mycket de ser, så du kan se fram emot att ta på den ärmlösa toppar och klänningar när det blir hetare på sommaren.
Rengöra huden med mandel och rosmarin vatten

Rengöra huden med mandel och rosmarin vatten

Rengöring vår hud varje dag är lika viktig som att fuktar den med rätt produkter. För att rengöra huden i ansiktet kommer att hjälpa dig att ta bort smuts, makeup och döda celler som gör glöd och färg på huden matt. I den här artikeln kan du ta reda på hur man rengöra huden naturligt med denna antika skjønnhetsremedien innehåller mandel och rosmarin.
Hur kan ditt ansikte reflektera din hälsa?

Hur kan ditt ansikte reflektera din hälsa?

De olika förändringarna i ansiktet kan indikera att något är fel i kroppen. Även om många av dessa förändringar beror på hormoner, visar väder, medicinering, mat, etc., att om förändringarna inträffar plötsligt och tydligen utan anledning, kan detta vara ett tecken på ett hälsoproblem. Om vi ??inte befinner oss inom vår menstruationscykel eller är utsatta för andra saker som orsakar akne och dålig hud från ett ögonblick till en annan, borde vi vara medvetna om andra möjliga orsaker.
3 Tips för att räta ut håret utan att skada den

3 Tips för att räta ut håret utan att skada den

Estetik spelar en stor roll i vilken typ av intryck du ger. Faktum är att det i dagens värld har blivit en viktig aktör i den sociala interaktionen. Och ditt hår är en viktig komponent. En persons utseende innehåller många olika aspekter, där hår är en av de mest märkbara. Därför är det nödvändigt att ta hand om det.
9 Naturläkemedel mot rosacea

9 Naturläkemedel mot rosacea

Rosacea är en rodnad som visas i kinderna . Det kan också visas på pannan, haka, öron, områden runt ögon, hals och även bröstet. I vissa sällsynta fall kan det orsaka akne och inflammation. För de flesta är detta inte ett stort problem. Det finns ingen specifik orsak till detta problem. Det är dock vanligtvis vanligt bland kvinnor med ljus hud när De utövar De skäms Det finns förändringar i miljön De har överexponerade till solen och har solbränna De sätts i stressade situationer Om du tror att du har rosacea, kan du använda någon av dessa åtgärder: 1.
[pagination/]