10 Mat som håller dig ung

Om du har en balanserad kost kan du vara säker på att din kropp fungerar bäst. Dessutom ger din kropp rätt näring och ätande  gör stor skillnad. Inifrån och ut ser du yngre och fräschare ut.

. Förbrukning av tobak, alkohol, dålig kost och andra vanor kommer gradvis att bryta ner din kropp. Om du vill se ung så länge som möjligt, läs den här artikeln. Här kan du läsa om de vanor och livsmedel som bidrar till att ge dig ett ungdomligt utseende. Livsmedel rik på antioxidanter är de viktigaste eftersom dessa hindrar fria radikaler från att skada kroppens celler. Detta förhindrar igen för tidig åldrande.

Vilka livsmedel innehåller antioxidanter?

De livsmedel vi nämner här innehåller stora mängder antioxidanter, liksom andra hälsofördelar. Inkludera dem i din kost och njut av godisarna som de tar med dem. På så sätt uppnår du en hälsosam kropp, både inom och utanför.

Vitlök

Vitlök innehåller två delar som är ansvariga för vår kropps hälsa. n är allicin och den andra är diallylsulfid.

Förutom alla antioxidanter stärker vitlök också immunsystemet. Det kan och förhindrar vissa typer av cancer.

roccoli

Innehåller många vitaminer, verkar rengöra och förhindrar cancer.

Tomater

Tomater hjälper till att hålla kolesterolhalterna låga och förhindra infektioner.

Grönt te

Skyddar hjärtat och minskar kroppsfett.

Tranbär

Tranbär innehåller ämnen som fungerar som antibiotika. ärarna är också antiinflammatoriska.

Druvor

Druvor är diuretika, de kan förhindra tumörer och de fungerar som deafening.

Cherry

De innehåller mycket vitaminer, verkar milt laxerande och kan förhindra vissa typer av cancer.

Kiwi

Har ett högt innehåll av C-vitaminer, de skyddar artärerna och därmed hjärtat.

elgiska frukter

Detta är en källa till mycket proteiner, fibrer, vitaminer och mineraler.

Cocoa

Kakao innehåller mycket magnesium påverkar humör positiv och förbättrar koncentration.

lla dessa livsmedel har förmåga att förebygga degenerering och celldöd. De kämpar direkt mot skadliga ämnen i kroppen. Men självklart kan de inte ta allt ansvar ensamt. Det kommer att fungera tillsammans för att få de bästa resultaten, vilket i detta fall är att undvika för tidig åldrande.

. Det är bara hur kroppen kommer att kunna fungera optimalt, absorbera näringsämnen och bli av med avfall.Så nu vet du vad som händer. Goda vanor och en balanserad kost där de livsmedel vi har nämnt ingår, kommer att ge dig en friskare kropp och en yngre look. ftersom huden är en viktig del av utseendet kommer vi att ge dig några bra tips om hur du ska ta hand om din hud.

. Även om du inte går att sola, bör du använda solskyddsmedel på ditt ansikte. Även om det är grumligt. ådfråga din läkare om vilken solfaktor som rekommenderas för din hudtyp.

. nvänd alltid krämer som matchar din hudtyp. nvänd specifika rengöringsmedel om möjligt så att du kan rengöra din hud utan att skada den. Du måste också ta bort döda hudceller en gång i tiden, så en peeling två gånger i månaden är ett bra tips.

ndra tips ...

Gelatin är ett annat bra val för att hålla din hud frisk och ungdomlig. Kollagen är huvudkomponenten och därför är det bra för hud, hår och naglar att få ett tillägg av detta.

Undvik tobak. Det skadar inte bara dina lungor, men det ger dig också ett äldre utseende. Din hud torkar enkelt ut. Du kommer att få rynkor tidigt, ofta mer än de som inte röker. Huden hos rökare får inte tillräckligt med luft och därmed inte tillräckligt med näring.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar