10 Minuters dagliga skönhets massage med teskedar

är tiden går, förhindrar ansiktshuden att bli mindre fast och elastisk. Detta är en vanlig åldringsprocess. Vi kan dock lägga till några bra och förebyggande vanor och ta extra hand om huden. . Huden blir svagare efter 30 års ålder. Då blir den mer ömtålig. Sol, förorening, kost och för lite vätska är alla faktorer som hjälper huden att förlora sin elasticitet och fasthet. v denna anledning bör vi börja på ett tidigt sätt att vårda huden på bästa möjliga sätt. Således kan vi hålla ett ungdomligt utseende under en lång tid

Idag finns en stor variation inom hudvård och förebyggande av för tidigt åldrande. I sökandet efter de bästa tipsen för att upprätthålla en ungdomlig exteriör, . Det handlar om . Det rekommenderas av tyska kosmetologen ené Koch.

Vad utgör teskedan?

. Du behöver lite teskedar, ett glas kallt vatten med isbitar och en skål varm olivolja. Linfröolja och solrosolja kan också användas. Vi kommer nu att ge dig stegen till denna utmärkta behandlingsmetod så att du kan utföra det hem steg för steg.

. engör ditt ansikte och ta bort all smink. pplicera en bra fuktkräm till huden. Desinficera teskedlarna med lite alkohol och lägg dem i glaset med vatten och isbitar.

. Placera kalla skedar nära övre delen av ögonlocket och håll i några sekunder. Upprepa fem gånger och byt skedar varje gång de blir heta. Gör samma övning för nedre delen av ögonlocket och du kommer att märka hur svullna ögon och mörka cirklar märkbart minskas.

. fteråt sätter skedarna i varm olja. Se till att du inte brinner och masserar ditt ansikte genom att klämma skedarna mot huden i en linje.

Teaspoon Massa Jens grundläggande linjer för fastare, yngre hud

 • Från toppen av näsan till pannan och hårfästet.
 • På ögonlocken i en cirkelrörelse från innersta till yttersta.
 • På kinderna från näsan och ner och från näsan och ut till varje sida.
 • Från kroken och uppåt.
 • Från nacken och till kroken.Varje gång sked inte glida lätt, doppa den i olja.

är du är färdig med massage, tvätta ansiktet med varmt vatten.

.Du kommer se förändringar efter tio dagar efter denna enkla behandling.

Varför är denna teasermassa så underbar?

Denna otroliga massage är mycket effektiv när det gäller att hålla din hud fast, glödande och ungdomlig. n av föräldrarna är att det kostar mycket lite och kan göras hemma. Det tar bara tio minuter varje dag. Denna massage hjälper dig att:

 • liminera överskottsvätska.
 • Öka blodcirkulationen.
 • Ta bort avfall som har ackumulerats i huden.
 • Förbättra hudens elasticitet och fasthet.
 • Kämpa och förhindra rynkor.
 • Återställ ansikts kontrast och uttryck.

Det viktigaste är att du lovar dig själv att göra behandlingen varje dag och du kommer att se resultaten. Om du vill kan du göra det i 10 dagar i rad, ta en paus i tio dagar innan du börjar igen. För bästa resultat rekommenderas det att du införlivar denna massage i din dagliga rutin. . Denna behandling visar att du inte behöver mycket pengar för att behålla en fast och ung hud. Du behöver bara viljan och engagemanget för att göra det varje dag hemma.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar