11 Enkla tips för långvarig makeup

Många dagliga aktiviteter och externa faktorer, såsom föroreningar, kan 

Det skulle vara fantastiskt om sminken var intakt och att vi inte behövde behålla det varje minut. Men svetten som produceras av våra kroppar, klimatet och molekylerna i luften gör kosmetiska produkter gradvis blekna,  Lyckligtvis finns det olika problemfria skönhets tips som vi kan använda varje dag för långvarig smink.

I dagens artikel kommer vi att dela 11 av de mest intressanta tips som vi har hittat för långvarig

makeup 

1. Tvätta ditt ansikte väl

Innan du använder någon form av kosmetisk produkt är det viktigt att du tvätta ansiktet med mild tvål och vatten.

Detta kommer att minska

föroreningar på hudens yta  2. nvändning av en hydratiseringskräm

nvändning av en hydrerande kräm är grundläggande för kosmetiska produkter som ska användas ordentligt och varar längre.

Detta beror på att hydratiseringskrämer

skapar ett skyddande skikt på ansiktet  3. Med Primer

Primers är mycket populära och används för att minska intensiv hud som kan komma från ansiktet och också göra sminken fräsch hela dagen.

Mer än det, med användning av denna produkt, reduceras porrenas storlek kontinuerligt och förhindrar att föroreningar och

blackheads  4. nvänd inställning av pulver

Inställning av pulver är din bästa vän när det gäller tät smink.

 Du bör inte "sopa" pulvret i ansiktet när du gör det, eftersom det kommer att ta bort kosmetiska produkter som du redan har gjort dig bekväm med.

är du har helt täckt de områden du vill ha, vänta några sekunder och ta bort det överflödiga pulvret med en mjuk trasa eller borste.

5. Välj vattentäta produkter

Vattentät

mascara , ögonskugga och annan kosmetika är perfekt för dem med fet hud eller som svettas mycket. Detta beror på att denna typ av produkter inte behåller ständigt och ser bra ut i flera timmar. Låt din hud vila i några dagar efter användning av vattentäta produkter, eftersom de kemikalier de innehåller tenderar att vara mer aggressiva än de som finns i vanlig smink.

6. Långtids läppstift

Kosmetikindustrin har skapat dussintals

långa läppstift för alla behov. 

Om du inte kan hitta den perfekta långvarig läppstift, kan du använda traditionella läppstift och därefter tillbringa viss inställning pulver för att göra ditt läppstift försvinner inte så snabbt.

7. är två lager av eyeliner

Om du tycker att det är irriterande när

eyeliner blekna efter några timmar, satte två lager av eyeliner penna och sedan en ljus lager av pressat puder över eyeliner. fter det vänta några sekunder och sedan sätta

lite flytande eyeliner över pulvret tills du har uppnått önskat utseende.  lush är lätt att använda och varar längre än pulver.

yckeln är att veta hur man lägger den jämnt för ett naturligt utseende.

9. Välj lämpliga produkter för din hud

Kvinnor med fet hud bör köpa pulverbaserade kosmetiska produkter som inte har fet ämnen för att garantera långvarig makeup.

Å andra sidan, kvinnor med kombinerad eller

torr hud  10. "Less det mer" för långvariga makeup

Många människor tror att om du lägger många lager av smink så att den inte kommer att blekna lika snabbt som när du bara lägga ett lager, men detta är felaktigt.

Men kosmetika säger att smala lager av smink är det bästa att göra det på länge.

Överdriven smink kommer inte bara från lättare, men gör också att din hud ser illa ut.

11. Och glöm inte ansiktstoner! n av de bästa produkterna du kan använda för att se till att din smink är en ansikts-tanner. Denna uppfriskande grädde

håller dina porer rena och förhindrar att huden förlorar sin naturliga glöd.

Idealiskt bör du använda denna produkt före resten av sminken. Du kan också spraya det på ditt ansikte flera gånger om dagen. nvänd alltid en trasa för att absorbera överflödig toner utan att torka för hårt. Med dessa enkla steg kan du uppnå den perfekta långvariga sminken utan hjälp av en professionell smink.

ADVERT

Lägg till din kommentar