4 Oljor som reparera slitna hår

. Håravfall kan bero på skador som orsakats av och mycket mer. Dessutom leder alla dessa saker till att håret förlorar glans och skönhet. Det blir därför både ett hälso- och estetiskt problem. Lösning på detta är oljor som naturligt kan reparera skadat hår och återställa glans.

Oljor som hjälper till att reparera skadat hår

Oljor rekommenderar vi för reparation av hår:

 • arganolja
 • Kokosolja
 • Olivolja
 • Mandelolja

 Vi kommer att gå igenom varje enskild för att ge dig mer information.

rgan

Det är en olja med så många funktioner och fördelar som även kallats "flytande guld från Marocko". Främst på grund av deras Detta gör arganolja användbar som ett tillägg till existerande stegen rutinen. • nvänd några droppar på fingertopparna - det kommer att försegla ändarna och ge gå flexibilitet och styrka
 • nvänd hårbotten och låt stå i 25 minuter. Skölj håret som vanligt för att återställa och förnya det.

Kokosolja

ågra droppar kokosolja är underbart att ge håret glans och förbättra hår hälsa. Det har visat sig att den bästa oljan är jungfru kokosnötolja, som tar hand om håret från botten till spetsarna.Lägg till matskedar kokosnötolja i en behållare, . pplicera den heta oljan jämnt över hela hårbotten och sätt på en duschlock. . Skölj som vanligt, med hjälp av schampo och balsam.

Olivolja

Det är den mest använda naturkosmetiska oljan. Höga -vitamin gör håret starkt och friskt. Oljan har också regenererande egenskaper som främjar vikt och glans. • Massage ditt hår med extra jungfruolja från botten till spetsarna och använd en varm handduk i 5 minuter. Tvätta håret normalt. . Det är 
 • Gör en blandning av pplicera över hela håret och låt det fungera i 15 minuter.Skölj med varmt vatten. Utför denna behandling en gång i veckan för fullständig återupplivning.
 • Lämna den i 24 timmar. Då kan du använda masken i rent, fuktigt hår. Låt masken fungera i 15 minuter. Tvätta igen med vatten.

Mandelolja

Denna olja . Oljan kommer också att ge volymen. Det är bäst att hitta masker, schampon och andra hårbehandlingar som innehåller mandelolja, som det är inte rekommenderat att använda oljan direkt i hårbotten. Det kan göra att ditt hår ser fett ut.nvänd oljan från söta mandlar, men bara på spetsarna. . Fuktar en handduk med varmt vatten (det varmaste du kan) och håll det på huvudet i 5 minuter. Tvätta sedan håret två gånger för att ta bort all olja.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar