4 Tips smalare hals

Det är ful och obekväm med fett runt halsen, och ibland kan det göra att du ser äldre än du egentligen är. Vi vet att det är svårt att komma undan och att många kvinnor tillgripa plastikkirurgi, men . Vi visar dig hur!

nkla steg för en hårdare hals

Varför är huden runt halsen så avslappnad i början? Först och främst kommer musklerna i underkäften att förlora fasthet när du blir äldre . Diet och brist på fukt kan göra huden avslappnad, vilket i sin tur påverkar vårt utseende. Men med liten ansträngning och enkla strategier kan du faktiskt 

1. Hälsa

Din inre hälsa återspeglas i ditt utseende, och därför är det viktigt att följa en diet som hjälper dig att eliminera toxiner, förbättra hydrering och dra nytta av mat med vitaminer och mineraler som specifikt bidrar till en tätare hud. Följande juice kan hjälpa till:

  1. : Detta är en god, hälsosam och näringsrik juice som eliminerar gifter och förhindrar vätskeretention. Du kan ta ett glas före måltiden för bättre matsmältning och bättre näringsupptagning. Du kommer att känna sig nöjd och nöjd efter varje måltid och din hud kommer att dra nytta av det. Det här är den perfekta naturliga detoxen för dina mål.
  2. : n av de bästa juice du kan dricka. Melon är det perfekta verktyget för att reparera huden, och för att förhindra att fett stannar under käken. För att få ut det mesta av melonen, blanda ett glas melonsaft med ett glas vatten. Det är inte bara gott: det är också hälsosamt.
  3. : n fantastisk antioxidant som rensar och förnyar. Lime Juice har precis rätt mängd antioxidanter för att bekämpa de fria radikalerna som finns i vår kropp. Och inte bara det: dess rengöringsegenskaper kan bidra till att förhindra vätskans ackumulering och eliminera toxiner. Dessutom, när de blandas med myntets magiska egenskaper, får du en flytande "hudförnyelse".

2. Vitamin som elasticitet och fasthet

Det rekommenderas att öka intaget av vitamin , som är viktigt i termer av förbättring i hudens fasthet och elasticitet . Du kan öka ditt intag av vitamin genom att äta mer bladgrönsaker, brunt ris, vetegroddar, råg, baljväxter, nötter och äpplen. Om du vill ha ett intensivt eller hälsosamt sätt att öka ditt -vitaminintag, kontakta en läkare för recept eller rekommendation av fullständiga vitaminer.

3. nsiktsmasker och peeling

tt verktyg som är effektiv för att uppnå styrkan hos en slapp hals är en vetegroddar och oljebaserade ansiktsmask . Vetex innehåller en hög koncentration av vitamin , vilket är perfekt för fukt, glöd och hudens elasticitet längs käken. pplicera en ansiktsmask med vetexedag varje dag längs käken och halsen, och du kommer att se resultat lite efter en liten stund. De enkla lösningarna är ofta bättre än dyra krämer.

Innan du går till sängs på kvällen, ta lite vetegroddsolja på en bomullstuss och massera försiktigt in i huden från halsen till käken. Gör detta i 10-15 minuter. nkelt!

4. Övningar för en stramare hals

Dessa enkla övningar kommer att hjälpa dig att uppnå en fastare hals med en yngre utseende. Kom ihåg att i dessa delar av kroppen är huden tätt på musklerna. D . Det viktiga är att vara konsekvent, och här gör du:

  • Den första övningen är enkel: . Håll ryggen rakt och din mun stängd. Denna övning riktar sig till underkäken. Upprepa tre gånger om dagen i intervall om 10 cirklar.
  • . Uttryck alla vokaler genom att använda överdrivna rörelser. Det finns inget behov av att ropa, bara formulera vokalerna tyst med halsen och munnen. Upprepa dagligen med intervaller om 10. Detta är den perfekta övningen för vokalmusklerna längst ner i nacken.
  • Lägg lite leende i dina träningsrutiner och se fördelarna. Gör ett omvänd leende medan du sträcker dina nackmuskler så mycket du kan. Perfect! Upprepa i steg om 10, och kom ihåg att vara konsekvent.

Vi hoppas att du har gillat dessa tips om hur du får en smalare nacke och att de var användbara!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar