4 Tips för att mjuka upp och dra åt kinder

Samtidigt är det i hög grad vår genetiska arv som bestämmer utseendet på vårt ansikte, goda matvanor och vissa specifika behandlingar hjälpsam.

Har du märkt att dina kinder har blivit lite avslappnade? n liten brist på fasthet, kanske? Oroa dig inte, här är några enkla och prisvärda lösningar för att minska slöhet och strama din hud för att du ska känna dig mer attraktiv. Läs artikeln nedan för att få reda på mer.

Mjuka och snäva kindtips

Med tiden förändrades små förändringar långsamt men säkert till vårt utseende. Det här är en naturlig förekomst som vi måste lära oss att acceptera. Även om vi alltid kan bekämpa effekterna av åldrande med naturläkemedel och skönhetsbehandlingar, kommer vi inte att kunna förebygga tecken på åldrande. Det vill säga vi kommer inte få ett tjugoårigt ansikte när vi är femtio år gammal. Men vi kan fortfarande vara attraktiva och se bra ut för åldern. Det är så viktigt.

Våra genetiska arv, förändringar vikt och god eller dålig kost påverkar till exempel våra kinder, kan de båda få lösare och mer överhängande än tidigare. Men vi kan hjälpa till: Vi kan mildra effekterna med enkla hjälpmedel. Ta anteckningar:

1. nsiktsövningar

Vi kan strama våra kinder på samma sätt som vi stramar våra skinkor eller mage. Kinderna har starka muskler, och därför kan du stärka dem och korrigera slöhet. Det är därför ett knep värt att försöka. Men hur mår du? Det är väldigt enkelt: Stå framför spegeln och gör ett mycket överdriven och markerat leende i ungefär tio sekunder. Sedan slappna av i ansiktet innan du upprepar 5 gånger. Fyll sedan din inre kind full av luft, som att blåsa en ballong. Återigen gör det i 10 sekunder, slappna av och upprepa fem gånger. Slutligen kan du med båda händerna massage i en cirkelrörelse strax ovanför kindbenet i 2 minuter. Flytta sedan lite längre ner till mitten av kinden där du kan känna dina tänder. Ser du hur lätt det är? Upprepa proceduren två gånger om dagen.

2. vocado och honungsmask

vocado är fuktgivande och fuktgivande så det hjälper dig att få en mer tonad och fuktig hud. Därmed kan du undvika rynkor och aktivera dina muskler. Du behöver bara en halv avokado. Lägg till 2 matskedar honung. landa allt bra och applicera denna kräm på ansiktet och kinderna i 15 minuter. Det kan vara bra att göra detta strax före sänggåendet. fter att masken har varit på i 15 minuter skölj den av med varmt vatten.

3. Mash av yoghurt och aloe vera

Detta är en väldigt näringsrik teknik som används av många kvinnor. nkel yoghurt kombinerad med aloe vera tjänar som en utmärkt starka kräm, varför så många kvinnor börjar dagen med just detta.För att dra nytta av det behöver du bara 4 matsked plain yoghurt och sedan 2 matskedar aloe vera gelé. nvänd en sked och blanda båda ingredienserna till jämn omrörning. pplicera sedan röret i ansiktet, helst med borste och låt det fungera i 20 minuter. Du kommer att se det klarar sig väl i huden. fter 20 minuter kan du ta bort det med vatten. Du märker omedelbart en mjukare hud. Om du gör det varje dag kommer du att se de avslappnade kinderna spända, lite efter en liten stund.

4. ätt utrition

Du vet att det vi lägger i vår kropp reflekteras på utsidan. Kom ihåg att vätskesamlingen kommer att få kinderna att se hårdare ut och att dessa viktskillnader kommer att få en långsiktig effekt på matsmältningen och huden, som så småningom ser avslappnad och livlös ut. llt detta kan undvikas genom att följa en naturlig rengöring med juice av grapefrukt, apelsin och till och med söta jordgubbar, som också är mycket lämpliga för rengöring och avgiftning.

Vi vet att det ibland är mycket svårt att hålla sig borta från godis och söta bagare, men du kommer snabbt märka att om du begränsar din konsumtion, kommer både din hud och din kropp att se bättre ut. Du bör öka den mängd du äter av sallader, fibrer, nötter och vegetabiliska proteiner i dina måltider, eftersom dessa är särskilt viktiga för att stärka dina muskler. är vi går ner i vikt blir huden lösare och därför bör vi alltid försöka ta hand om våra ansiktsmuskler. Glöm inte att dricka tillräckligt med vätska, det hjälper alla organ att fungera bättre och hudens elasticitet ökar.

Det är faktiskt möjligt att uppnå mer fasthet i kinderna med lite ansträngning och hjälpsamma tips. Det är värt att ge det ett skott!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar