5 Fantastiska tips för att visa din hud

 Tiden går, effekterna av solen, dålig kost och jämn stress tenderar att vara hudens största fiender. Vad kan du göra för att förbättra ditt utseende?

Ibland har vi en tendens att spendera för mycket pengar på skönhetsbehandlingar, krämer och smink, men vi kan försäkra er att det finns som hjälper dig. Upptäck hur du gör din hud vacker. Du kommer att älska det!

1. Din hud är väldigt känslig. Kontrollera vilken behandling du använder

Ibland investerar vi mycket pengar på att köpa krämer som, långt ifrån att hjälpa oss, kan ändra hudens balans. och undvik framförallt rengöringskrämer som har för mycket syre. De torkar huden.

Försök få tag på dem med de mest naturliga elementen och fria från kemikalier.

2. Viktigt att exfoliera huden

Hudutfoliering bör vara en rutin. Du bör ta bort döda hudceller så att huden kan regenerera sig själv, eftersom rengöring av huden är något som är så viktigt att rengöra njurarna eller levern, till exempel.

 • tt enkelt sätt att exfoliera huden medan du duschar är Du bör ta tre matskedar havremjöl på duschhandskarna. Så, medan huden fortfarande är fuktig, gör en djup massage för att reaktivera och exfoliera huden.
 • För att utnyttja sina egenskaper kan du använda kaffe som du gjorde på morgonen, häll den i en kopp och tillsätt 20 ml essentiell mandelolja. ör väl och applicera på din hud medan du är i duschen. nvänd en duschhandske, massager i cirkulära rörelser på din hud. Om du gör det varje dag kommer du att märka att huden blir jämn och ljusare.
 • nvänd en matsked honung, två markerade mandlar och några droppar citronsaft. pplicera det på ditt ansikte med fingrarna, gör en liten cirkulär massage. Skölj bara med kallt vatten. Det har bra resultat!

3. n bättre diet

Det finns läckra, naturliga juicer som kan hjälpa dig att få en friskare, yngre och ljusare hud. Det finns enkla åtgärder som du kan använda varje dag, vilket förutom att ge vård till din hud, kommer det att ge dig bra vitaminer och mineraler. Håll ett öga på vad de bästa juicer är: Saft av morot och äpple

 • Det är bra att börja dagen med det. Du behöver bara två morötter och ett grönt äpple för att göra det. engör dem väl och do not skalla dem eftersom skalet är rikt på näringsämnen som är bra för dig. Sätt dem i en mixer och lägg till ett glas vatten.Du kommer att älska det! Saft av jordgubb, gurka och citron:
 • n välsmakande juice, rik på antioxidanter som kommer att återfukta huden och ge den viktiga näringsämnen som behövs varje dag. Ta 10 jordgubbar och en liten gurka, tvätta dem och sätt dem i mixer med ett glas vatten. Om du lägger till några isbitar, får du en uppfriskande drink som passar bra mitt på eftermiddagen. 4. Den bästa hydrering för din hud

Vi har ofta pratat om de stora fördelarna med aloe vera. är det används regelbundet kommer det att få dig att få en mer elastisk, hälsosam och hydratiserad hud som är perfekt för att bekämpa effekterna av solen eller tidigt åldrande.

Det rekommenderas att applicera en matsked av

 • aloe vera gel på din hud på morgonen. pplicera det hela ansiktet och låt det bilda ett styvt lager med juice. Låt det stå i 15 minuter och ta sedan bort det med en bomullspinne som blötläggs i en infusion av kamomill. Det kommer att göra underverk för dig. På kvällen följer du en annan
 • enkel behandling, baserad på eterisk olja av nypa. pplicera 3 droppar på en bomullsplatta och bära en mild massage. Som ett resultat kommer du att reparera din hud, hydrera den och tona den. Det är utmärkt. 5. n viktig hemlighet till vacker hud? Sova i 8 timmar!

Det kan låta som ett skämt, men en underbar hemlighet att ha bra hud är att sova i minst 8 timmar. Du borde veta att brist på sömn orsakar fria radikaler för att påskynda tidig åldrande.

Huden förlorar sin lyster, de små kapillärerna i huden

blir inflammerad, är du fylld med gifter, och du kommer att uppleva den klassiska vätskeretention. Horrible cirklar under ögonen kommer att visas omedelbart. Inte bara det: Om du inte sover tillräckligt, ökar nivåerna av kortisol och glukos i din kropp, vilket gynnar högt blodtryck och fetma. Överraskande, men sant. Sova gör att du kan koppla av, så att din kropp kan genomföra sina sekretions- och syrgasfunktioner, vilket gör huden mindre inflammerad och friskare. Du kommer att må bättre och detta inre välbefinnande kommer att dyka upp på ditt ansikte och skönhet. Kom ihåg detta och ignorera aldrig behovet av att sova i 8 timmar varje natt. tt kunna visa yngre och vacker hud är möjlig. Lägg bara dessa enkla tips i praktiken!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar