5 Hemgjorda hjälpmedel för vackra ögon

Ökar dina ögon dina ögon? Kan du se fina linjer runt de yttre konturerna? Oroa dig inte. Den här artikeln innehåller fem enkla hembaserade verktyg för att lösa dessa två vanliga problem. 

Hemlagad kräm för vackra ögon

Konturerna av dina ögon, det yttre området, är ofta de första att visa tecken på åldrande eller ofta leende. Den kalla, uttorkning, sol och ålder kan leda till uppkomsten av fina linjer (sk kråkfötter), och ibland kan det också orsaka en lätt svullnad av vävnaderna runt detta område. edan finns några krämer du kan göra hemma för att behandla dem. Druvfröolja är en essentiell olja som finns på vilken marknad som helst. landa den med aloe vera och du får en mycket bättre lösning än de dyra krämerna som säljs i skönhetsbutiker.

För att förbereda grädden behöver du bara en matsked aloe vera, två droppar grapefruktolja och en tesked royal gelé. landa alla ingredienserna tillsammans och låt det gå. Denna blandning kommer att ta några dagar om du spenderar mycket på konturen av dina ögon i en massörrörelse före sänggåendet. Kakaopulver finns i alla hälsokostaffärer, det är billigt och det har många fördelar. Du behöver bara en matsked: smälta den över värmen och tillsätt några droppar olivolja. Denna blandning bör vara i ca tre dagar. Massor i området för de bästa fördelarna. Detta hjälpmedel är förpackat med antioxidanter och fukt. Förbered en kopp grönt te med en halv kopp vatten. Ha två matskedar av vit yoghurt och blanda väl. Sätt i kylskåpet för kylning. pplicera under ögonen för att behandla påsar och svullnad.Dessa är två ingredienser du redan har hemma: Gurka och vaselin. De arbetar både för att ge fukt, som toner och att fylla huden så att den ser frisk ut. Så hur använder du det här? vsluta två gurka skivor. Med hjälp av en gaffel, mums gurka i bensinen tills du får en fin ren. Sätt i kylskåpet i några minuter för att kyla ner det. nvänd det på morgonen eller före sänggåendet i ungefär tio minuter då kommer du att märka en stor skillnad.De puffiga ögonen kommer att gå och rynkor blir mindre synliga.osevann är lätt att hitta. Du kommer att kunna få en kvalitetsprodukt från hälsokostaffärer som inte borde vara för dyr. Det brukar användas på olika sätt och har några fantastiska fördelar för ögat. Om du blandar tre droppar med två matskedar yoghurt och applicerar det runt ögonen, hjälper du blodflödet i området, vilket innebär att din hud blir elastiskare och tonad.

Försök med ett av dessa hjälpmedel för vackra ögon.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar