5 Tips för att begränsa håravfall

Om vi ??saknar järn eller zink kan håret se ut som torrt och ohälsosamt. Fiskolja och öl öl är två ingredienser, varav många kan ge håret de nödvändiga vitaminerna och mineralerna.

 Som håret torkar, kan håravfall snabbt bli uppenbart, gradvis. Kan vi göra något för att förhindra detta? Generellt har gener mycket att säga för hur mycket hår vi förlorar när vi blir äldre, men andra faktorer kan spela in. Här får du fem fantastiska tips!

Tips för att applicera när du förlorar ditt hår

1. God näring

tt få alla viktiga näringsämnen, särskilt mineraler, hjälper definitivt med ditt hårs hälsa och utseende. I fall av järn eller zinkbrist kan håret se utslitna och bli skirted och kan därför falla ut vid en ökad frekvens.

Håravfall kan också uppstå om vi saknar biotin, förutom svaga naglar och hudproblem. iotin intas av rätt kost och finns i:

 • Den nötlever (det inte innehåller särskilt mycket fett, men höga doser av biotin, mineraler och vitaminer som hjälper till med en stor hår).
 • gg
 • Fiskolja
 • Öljäst
 • ötter
 • Jordgubbar
 • Tomater
 • bananer
 • Ärtor

 Detta är en grundläggande aminosyra för hårväxt som hjälper håret att växa och göra det starkare. Du kan njuta av cystein genom kosten genom att äta:

 • gg
 • Turkiet
 • Chicken
 • roccoli

2. pleeddik

 landa hälften med äppeläger och hälften med vatten och massera i håret i duschen. Låt det fungera i fem minuter medan du fortsätter massage innan du sköljer med varmt vatten. Varför inte presentera det som en rutin två gånger i veckan?

3. nvändbar näsa

rennesle är en legendarisk växt som har använts för många medicinska ändamål genom åren. Det verkar stimulera på kapillärerna och stärker dem. Många schampon och krämer görs med nesel på grund av detta. Hur kan du dra nytta av nessens egenskaper? Infusion! Lägg till fem brännare i en kopp varmvatten och låt dem dra tills temperaturen sjunker till spenen. Dampa redan vått hår med vätskan och låt det fungera i 20 minuter. Du kan göra det två gånger i veckan för fantastiska resultat.

4. loe vera

Du är nog inte förvånad: Vi upptäcker nya användningsområden för denna otroliga växt varje dag. loe vera går in i hårbotten, spelar, reparerar och stimulerar hårväxten. Du kan använda flytande eller gel av en bit av en aloe vera anläggning för finare hår genom att lösa ingrediens i en kopp vatten. Doppa håret, som med andra lösningar, och lämna i 20 minuter. Tvätta håret som vanligt i varmt vatten och använd ditt vanliga schampo. Detta tips ger dig också optimala resultat om du använder det två gånger i veckan.

5. Kokosmjölk och morötter

åda dessa ingredienser innehåller nödvändiga näringsämnen för ditt hår. landa en morot och kokosmjölk i en mixer för blandningen som liknar en orange milkshake innan den används som en fuktgivande hårmask.

Se till att håret är fuktigt och massera blandningen gradvis efter att hela hårbotten är täckt. Lämna masken i 20 minuter och använd en duschkåpa för bekvämlighet. Tvätta med varmt vatten och använd schampo som vanligt. Lätt och enkelt! Denna hårmask ger optimal effekt när den används två gånger i veckan.

Förhoppningsvis har du hittat några användbara tips i den här artikeln om hur du förhindrar håravfall!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar