5 Tips för perfekt hy

Vi önskar oss alla en hälsosam, mjuk och obefläckad ansiktshud. Du kan spendera många skönhetsbehandlingar som inte alltid ger dig det resultat du vill ha. 

åd för hälsosam och vacker hud

Som du kanske vet är huden en återspegling av din övergripande hälsa. Hydrerad hud med elasticitet och inga röda fläckar återspeglar en bra diet med rätt mängd vitaminer och mineraler. Det är inte lätt att uppnå detta önskade resultat, eftersom tid, vind och hormonella förändringar kan övervinna detta och orsaka akne.

Vi vill dela några enkla råd med dig, som du kan använda dag efter dag. Du behöver inte lägga bort alla dina ansiktsrätter, men dessa tips är enkla och billiga att använda som ett komplement till din vanliga hudrutin. Läs vidare!

1. Ova och atron för avfettning

Du ska inte använda denna behandling mer än en gång i veckan.  Du skrubbar de döda hudcellerna från porerna och ökar blodcirkulationen. Det är en enkel behandling som inte använder kemiska tillsatser. Det är en underbar botemedel mot huden och låter din naturliga skönhet skina igenom.

Hur skapar du detta?  Du blandar allt tills du har en tjock konsistens. Målet är att göra en kräm som kan smörjas på huden. nvänd cirkulationsrörelser i 15 minuter för att exfoliera och eliminera döda hudceller. Tvätta sedan med ljummet vatten. 

2. Green Tea Face Wash

Denna naturliga hembehandling är perfekt för mjukgöring och ökad blodcirkulation, vilket är viktigt för perfekt ansiktshud. Du kan använda den varje morgon och varje natt eftersom det rengör huden. Gör en kopp grönt te med två tepåsar. är du har kokat vattnet och tepåsarna blötlägger tillräckligt låter du svalna i kylskåpet ett tag. är din retan är kall, använd en bomullspinne eller mer för att tvätta huden med teblanding. Du kommer att märka en omedelbar förfriskning och åtdragning av huden.

3. li av med röda fläckar.

Ibland uppträder röda fläckar på huden, till följd av kallt väder, temperaturförändringar eller hormoner. Det finns ingen anledning att misströsta: Du kan enkelt bli av med dem med hjälp av en hemmagjord behandlingar med honung och rosmarin vatten. Dessa ingredienser reducerar hudirritation och svullnad. De rör ner, behandla och uppdatera din hud. Du behöver bara göra en infusion av tre kvistar rosmarin och en halv kopp vatten.Låt blandningen koka och tillsätt tre skedar honung. är blandningen är ljummet (inte för varmt) applicera den på huden med en bomullspinne eller ansiktsduk. Låt det fungera i 15 minuter. Tvätta sedan med vatten och gnugga huden med en fuktkräm. 

4. ehandling av blackheads

Vem lider inte av blackheads? De syns vanligen på näsan och de flesta av oss har försökt att bli av med dem sedan vi var tonåringar. n enkel behandling med yoghurt och citron kan hjälpa dig att ta bort dessa skuggiga svarta punkter efter ett tag. Du behöver inte mer än två skedar yoghurt och lite citronsaft. landa och applicera på de mest utsatta områdena i ansiktet. Låt arbeta i 20 minuter och tvätta sedan med vatten. 

5. Dämpa och avlägsna ansiktsbehandling

cne kan ibland leda till ärr som inte försvinner över tiden. Sår som har givit ärr krymper ofta och det är vanligt att försöka gömma dem med smink.  Du hittar det här hos hälsokostaffärer och hos några parfymbutiker. Det är inte särskilt dyrt och du kan hitta ansiktsvärmer som innehåller denna olja. Du behöver inga ytterligare ingredienser. Gnugga huden med oljan dagligen med en bomullspinne. Var försiktig för att öka blodcirkulationen så att behandlingen når huden. 

Kom ihåg att alla dessa behandlingar fungerar bäst om du gör dem till en del av din rutin. Många ansiktsvärmer kommer att ha samma effekt, men kostar mycket mer, så ta de naturliga botemedel som människor har använt under lång tid.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar