5 Knep för att göra ditt ansikte vackrare hem

tt ungdomligt, glödande utseende; tjocka, långa och rika ögonfransar; skrymmande läppar; stora ljusa ögon; och hydratiserad, strålande hud ... I den här artikeln kommer vi att förklara vilka hemlagade, enkla och naturliga lösningar som hjälper dig att uppnå detta. Du behöver bara lite tålamod och uthållighet. 

ungdomlig hud

För att ge din hudton en föryngrad, rosig och glödande utseende kan du förvänta dig en utmärkt medicinalväxt som har använts i många skönhetsmedel i årtionden: rosmarin.

Denna växt förbättrar blodcirkulationen och därmed tonar den och stramar huden och ger den vitalitet.

 från en hälsokostaffär (se till att det inte är en konstgjord aromatisk essens, men egentligen en olja som utvinns ur växten). Placera i 15 droppar i 50 ml vatten. Skaka det före användning och applicera det på ansiktet som en spray eller med en fuktig bomullspinne.

 • tt annat alternativ är att samla fräsch rosmarin och placera den i äppelcidervinäger i minst 15 dagar så att den drar helt. fteråt blandar du blandningen, lägger till samma mängd vatten och är färdigt att använda.
 • Slutligen är det tredje alternativet att producera en koncentrerad infusion av färsk eller torkad rosmarin. Du kan använda denna infusion i upp till en vecka om du har den i kylskåpet.
 • nvänd det här rosmarinvattnet två gånger om dagen, en gång på morgonen och igen innan du lägger dig. Du bör applicera den innan du använder någon annan grädde och efter att du har tillåtit huden att absorbera den helt.

  Tjocka och långa ögonfransar

  Tjocka, långa ögonfransar förändrar helt våra ögon. De ser mer feminina och attraktiva ut, och betonar även våra ögon även utan ögonmakeup.

  eauty dryck som våra mormödrar brukade använda för att förstärka ögonfransar deras bygger på också kallas ricinolja, en tjock och närande olja som vi bör gälla fransarna vår varje kväll innan läggdags.

  Det mest praktiska sättet att applicera det är att använda en gammal mascaraborste eller andra små ögonfransborstar. För att undvika att komma in i ögonen, vilket irriterar dem, ska du inte använda för mycket.

  Skrymmande läppar

  Många kvinnor genomgår läpp operation för att ge dina läppar mer volym, och många är inte medvetna om att det finns några skönhets knep för att bidra till att ge en större och saftigare utseende.

  Förutom att du alltid hydrerar dina läppar kommer vi att förklara hur du masserar dem för att ge dem volym och färg på några minuter. 

  

  • Täck hela munnen med en hand och flytta den horisontellt utåt, inte bara läppar utan också området, som ofta har spänning och är där rynkor vanligtvis visas.
  • Gör sedan detsamma med den andra handen så att du masserar i andra riktningen.
  • epetera detta 10 gånger med varje hand.
  • Stora ögon

  Spänningar i ansiktet och synproblem kan bland annat göra att våra ögon ser kollapsade och att rynkor uppträder.

  För att undvika detta, förutom att vi kontrollerar våra ögon för att vi använder rätt glasögon eller kontaktlinser, kan vi göra några övningar för ögonen så att alla muskler runt dem kan slappna av. Först, gnugga dina händer för att värma dem och placera dem över dina slutna ögon, så att de kan vila i händerna i några minuter. Du kommer att märka hur ögonen slappnar av och till och med huden runt, och det är här de första ansiktsrinkarna brukar uppstå.

  Dessutom kan vi också trycka och sedan låt dina ögon slappna av flera gånger om dagen, för att undvika att ackumulera mer spänning i detta område.

  Hydrerad hud

  Slutligen får vi inte glömma att alltid hålla vår hud hydratiserad. Det bästa sättet är att använda vegetabiliska oljor som är lämpliga för vår hud:

  röstvårtolja eller olivolja för torr hud.

  • Jojobaolja för kombinerad hud.
  • Kokosolja blandad med aloe vera för fet hud.
  • Vi kan också göra det vanligt att ta skal från frukt och grönsaker och dra dem över huden medan vi lagar mat.

   ilder reproduceras av net-efekt, TMlue och neurotikamell

  ADVERT

  Dela med vänner
  Tidigare artikel
  Nästa artikel

  Lägg till din kommentar