6 Viktiga tips för att bli av med dubbelhaka

Hur blir man av med dubbla halsar? tt ha en dubbelhaka är ett problem som drabbar många kvinnor, och några av dem är inte ens överviktig men vill bli av med fett som ackumuleras i den nedre delen av käken estetiska skäl.

Vi ger dig några enkla övningar och naturliga tips att om du gör dem varje dag under ett tag, låter dig bli av med dubbelhaka på ett naturligt sätt. Ta reda på dem!

Vad är Double Thing?

som chevron är ett tjockt fettlager som hänger under hakan och det kan 

eck örelser

De enklaste övningar, som också är  är följande:

  • sittande eller stående, titta upp, lyft hakan, och när du når din gräns, tryck dina läppar tillsammans och bortom. Håll den här positionen i några sekunder. Du kommer att se hur det sträcker hela halsen.
  • Flytta huvudet försiktigt åt sidan, håll det ett tag och flytta det till andra sidan.

ollövning

Sätt en tennisboll under hakan och håll den genom att skjuta den mot bröstet. Tryck och släpp flera gånger. Som ett resultat blir du starkare i det område där du tenderar att vara slöhet, så blir du slutligen av med dubbelt och överskott av fett.

Tugga tuggummi

Tuggummit är en intressant och lätt motion som  Du kan vara van att göra det några gånger om dagen. Försök att flytta området mycket och du kan till och med öppna din mun. Det är bäst om du gör det när du är ensam och att du undviker att använda tuggummi med socker så att den inte kommer att bidra till fetma och tandproblem.

Håll ett öga på din kost

Om Chevron är en genetisk egenskap, så att dina föräldrar eller morföräldrar har det, inte förlora hoppet. örja med dessa övningar och gör dem konsekvent så snart som möjligt.

 Om detta gäller dig, och du vet att du har överflödigt fett på kroppen, rekommenderar vi att förutom att utföra dessa övningar har en hälsosam och balanserad kost.

Du bör inte sluta äta fett. Det är viktigt i kosten, men du bör undvika vad som är skadligt (stekt mat, bakverk, kött, etc.) och gå för det gynnsamma (kallpressade oljor, avokado, nötter, fisk, äggula, och liknande).

 påverkar ansamling av fett i de områden där man minst vill ha det, och det bidrar också till att öka slapphet av vävnader.

Dra upp halsen för att bli av med dubbelhaka

 till fast hud under hakan.Övningar hjälper dig att tona detta område, men glöm inte att alltid fukta halsen med samma fuktighetskräm som du använder på ditt ansikte.

 med en naturlig skal för att ta bort överdrivna döda celler och öka hudförnyelsen. Du kan göra hemlagad peeling med ingredienser som alla har hemma, vilket är ännu mer naturligt och ekonomiskt.

Undvik för mycket sol

Slutligen, undvik ytterligare en orsak till din dubbelskada 

För mycket exponering under högsta strålning i ett par timmar kommer att orsaka kollagen och elastin förstörelse, vilket ökar hudens åldrande och förlust av fasthet. Undvik alltid solen i timmarna på mitten av dagen. Du kan använda en skyddande kräm och uppdatera dig själv med kallt vatten. Du kan visa upp en perfekt solbränna, men det blir friskare.

ilder med tillstånd av Wildeauty, cottonseedoil och Tina: O)

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar