6 Misstag du bör göra aldrig din skönhet

Det finns bara små detaljer i som ibland kan göra att du ser äldre eller mer trött än vad du egentligen är. Det är oviktiga saker som vi inte ens är medvetna om, eftersom vi ibland klä sig och smink oss i full fart utan att tillräcklig uppmärksamhet åt det slutliga resultatet.

Vad sägs om att börja nu komma ihåg ? Om du korrigerar dem eller undviker dem helt, kommer du ytterligare att förbättra din naturliga skönhet. Missa inte detta!

1. urrigt hår och påsar under ögonen

Det finns dagar då vi inte har tid att tämja lockar eller vågor i håret, och som en följd ökar håret volym och orsakar en burrigt och irriterande hår. Om du inte har en bra concealer för de mörka ringarna under dina ögon blir slutresultatet olyckligt. 

Vad kan jag göra?

 1. 

  • Tvätta håret med varmt vatten.

  • nvänd 3 ml kokosnötolja och massera det djupt i håret från rötterna till spetsarna. Låt det sitta i 10 minuter.

  • Skölj med ljummet vatten.

  • Torka håret med en hårtork och använda kall luft på hårtorken, aldrig varm och utan att borsta håret för mycket.

 2. 

  • Placera två små teskedar i frysen i 15 minuter.

  • Sätt sedan varje tesked under ögonen med 5 sekunders mellanrum (applicera - ta bort - tillämpa - ta bort). Gör detta i 5 minuter och applicera smink som vanligt efteråt, med en bra concealer som matchar din hudton.

Ditt utseende kommer nu att bli fantastiskt!

2. nvänd inte för mycket ögonmakeup eller mycket mörk läppstift

Om vi ??använder för mycket ögonmakeup, såsom mascara, ögonskugga, eyeliner, och samtidigt välja en stark färg på läppstift, till exempel rött eller brunt, vi uppnå just detta 

Det är bäst att inte spendera överflöd av smink. Försök alltid se naturligt ut. För att uppnå detta är det viktigt att veta vad du vill betona i ditt ansikte. Om det är dina ögon, använd en läppstift, till exempel . Om du vill att fokus vara på munnen, så försök att göra dina ögon lysa med hjälp av mjuka ögonskuggor som ger dem ljus, naturlighet och färskhet. Du ser bra ut!

3. Säg ja till hår med mjuka vågor

Det finns dagar när vi har den klassiska hästsvans så hårt att det sträcker sig till och med vårt ansikte. Gå inte för något så överdriven. Du vet redan att när det gäller skönhet är naturligt alltid det bästa. tt hår med 

Det spelar ingen roll om ditt ansikte är kantigt eller oval, eller om ditt ansikte är mer fyrkantig kommer mjuka lockar alltid mjukna ett ansikte, och ger unika skönhet till vilken kvinna som helst.

4. kta dig för rodnad och färg!

ouge verkar alltid vara ett viktigt inslag i vår skönhetsrutin. Om vi ??använder det misstaget kan vi se ut som den klassiska porslinduken med rosa kind. Du måste också vara extra försiktig med bronzer - om den inte används på rätt sätt, kan få stora fält i ansiktet artificiella utseende.

. esultatet blir mycket bra.

5. Ja, kosmetika har ett utgångsdatum!

Vi måste vara försiktiga. e Ibland har vi en tendens att hålla kosmetika, såsom kompakt pulver i vår sminkepun utan att vara medveten om vad är. Det kan överraska dig!

Detta är en direkt fara för vår hälsa, eftersom detta är . Ge inte heller bort kosmetika som du inte längre använda till din unga döttrar att de kan leka med, utan att först titta på utgångsdatum.

6. Kammare och borstar ska också tvättas.

Tvätter du dina vanliga makeupborstar? Och svampen? Och borste och kammare? Det är väldigt viktigt! llt som kommer i kontakt med huden ska tvättas och desinficeras regelbundet för att bibehålla god hygien och 

, så glöm inte att även tvätta dem med varmt vatten. Således tar du inte bara hand om din skönhet, utan också din hälsa. Glöm inte detta!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar