7 Frukter som kan stärka din hud!

Kan frukt verkligen ? Yes! Detta kan vara förvånande för dig eftersom vi alla brukar köpa dyra krämer och spendera mycket pengar på skönhetsbehandlingar för att få en tonad och solid figur.

betyder det att det räcker att bara äta de frukter som anges i denna lista? Inte riktigt. Det betyder faktiskt att du behöver bibehålla en balanserad kost och öka intaget av alla som är nödvändiga för huden i alla stadier av livet.

ll hjälp är bra och ansikts krämer kan fortfarande vara lämpliga för dig. Men för att öka effekten är det nödvändigt att "mata din hud" inifrån. Och det är här dessa frukter är din bästa allierade dag in och dag ut.

1. ffekten av C-vitamin som finns i apelsiner

Vilken frukt innehåller mest C-vitamin som hjälper till att stärka din hud? . De är mycket bra på att äta varje morgon med ett glas varmt vatten med citron, vilket är perfekt för att rengöra din kropp från toxiner och för en bra tillgång till vitaminer och antioxidanter.

C-vitamin finns i apelsiner och citroner och är den ultimata ingrediensen för åldrande. Tack vare detta vitamin kan din kropp bättre absorbera järn och kalcium. Det enda problemet är att det är vattenlösligt, det vill säga att C-vitamin löses upp i vatten och kan då gå förlorat via urin. 

C-vitamin är också en fantastisk antioxidant som tar hand om , som skyddar oss från den fruktade fria radikaler som ger rynkor i huden. Det hjälper också och främjar syntesen av kollagen.

På vilka sätt kan vi dra nytta av apelsiner?Du kan börja dagen med ett glas varmt vatten med citron, men på mitten av dagen till lunch är det bra att äta orange i bitar med lite honung på.

 • Skalet 3 apelsiner
 • 1 liter (32 ounces) vatten • Denna toner ger en underbar styrka på huden, men hur gör man det? Det är enkelt: ta skalet från tre apelsiner och koka det i 1 liter vatten i minst 20 minuter (skalet ska vara väl kokt).
 • Ta sedan bort pannan från värmen och låt den stå i en timme. landa sedan blandningen innan du har den i flaskan. Förvaras i kylskåp.
 • Du bör använda denna nvänd en bomullspinne för att rengöra, tona och stärka din hud. Lämna det på din hud hela dagen - du behöver inte tvätta ansiktet eller ta bort tonern.Du kan applicera det på ditt ansikte eller andra delar av din kropp som du vill stärka, till exempel lår eller mage.

2. cetylsalicylsyra (aspirin) från druvor, körsbär och avokado

Om du är van vid att regelbundet äter dessa frukt typer som är rika på aspirin, kommer du att se hur din hud blir vackrare och starkare för varje dag . Du kan äta dem i sin naturliga form, dricka som juice eller dra fördel av deras egenskaper med hjälp av hemlagade krämer.

Så, vilken frukt har ? Kom ihåg dessa så att de saknar aldrig från din dagliga kost:

 • avokado
 • öda druvor (dessa har mer tannin, och därmed mer antioxidanter som hjälper huden)
 • Cherry
 • Mandarin

Hur kan Vi gör det mesta av dessa frukter?

 • Inkludera , men kom ihåg att alltid äta dem med skalet på, eftersom det är där du hittar de flesta fördelar.
 • Ät körsbär så ofta du kan och när du är i säsong. Det är nog att äta bara 10 en dag efter lunchen. Förutom att stärka din hud är de också kända för att behandla smärta i samband med artrit.
 • är perfekt mitt på dagen. Drick den nypressad.
 • , men eftersom de har en hög kaloriinnehåll, är det bäst att inte äta mer än en halv avokado en dag. Du kan också göra ansiktsmasker från avokado - det kommer att ge en fasthet mot huden. Vi har skrivit om detta i andra artiklar.

3. Jordgubbe, och vattenmelon - stimulera kollagen

Kollagen är ett protein Men det finns många livsmedel som kan hjälpa kroppen att producera den, samt stimulera produktionen. Du kan äta nötkött, fläsk eller fisk eller du kan göra en efterrätt som innehåller gelatin. Du kan också dra nytta av dessa två frukter som hjälper dig att strama upp huden på grund av dess höga halt av antioxidanter, vatten och vitaminer:

 • Vattenmelon
 • Jordgubbar

Hur kan du dra nytta av fördelarna med vattenmelon och jordgubbar?

är jordgubbar och vattenmeloner är säsong, tveka inte att äta dem i naturlig form eller i läckra smoothies. Dessa frukter fungerar som medlare för framställning av kollagen, liksom att de också kommer att ge hudfuktighet på grund av deras höga vattenhalt. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar