7 Ingredienser för att få håret att lukta fantastiskt

 du måste rengöra den periodiskt och tillsätt "extra" näringsämnen när det är möjligt genom hårburen och fuktgivande behandlingar.

Som många redan vet, exponera sina hår dagligen gifter från omgivningen, cigarettrök, svett och många andra faktorer som kan förvärra dess utseende.

Utöver detta är , damm och andra ämnen, som du kanske inte kan se med en örja med att bygga upp.

Dessa kan leda till utveckling av obehagliga lukter som är svåra att neutralisera helt, även om du kan täcka dem med 

Lyckligtvis många kosmetiska produkter och dofter har utvecklats som kommer att lämna ditt hår luktar underbart hela dagen .

Förutom de kommersiella alternativen finns det vissa naturprodukter vars egenskaper kommer att ge dig en liknande effekt utan att utsätta håret för kemikalier.

Idag vill vi dela de sju mest intressanta med dig så att du inte tvekar att införliva dem i din hårvård rutin.

1. Väsentlig mandarinolja

Väsentlig mandarinolja har ett mildt citruspulver som håller hela dagen när det används för hår.

Detta hjälper dig inte bara att undvika svettning eller fett, men ger också 

Observera att det också innehåller antioxidanter som bekämpar de skadliga effekterna av fria radikaler för att förhindra torkning och tidigt grått hår. äst av allt kommer denna olja inte att förändra hårbotten naturliga pH, så det påverkar inte produktionen av talg.

Se även:

ehandling med kokos, mint och kanel för att stimulera hårväxten 

Denna väsentliga olja har en underbar arom, som i kombination med andra näringsämnen blir ett av de bästa alternativen för hårvård.

Dess egenskaper sätter stopp för den överdrivna produktionen av talg,

minskar ansamling av mjäll och reparerar brutna fibrer för att förhindra håravfall. 

osevann är en blomvätska vars kontraherande och fuktighetsgivande egenskaper kontrollerar pH i hårbotten och stoppar överproduktionen av talg.

Den har en delikat och feminin doft som

ger dig en bekväm känsla hela dagen. Tack vare sitt höga innehåll av vitaminerna och anses rosenvatten vara en av de mest lämpliga egenskaperna för att behålla hårets mjukhet och ungdom.

4. Lavendel te

Lavender

är en ört som har kraftfulla rengörande och avslappnande egenskaper, och utöver sin koncentrerade arom det förhindrar också håravfall och förlust av naturliga oljor. Du kan använda lavendelte som toner för att ta bort den dåliga lukten du väljer från miljön, och det ger också ditt hår glans.

Du kan använda lavendelte som en

naturlig balsam för att undvika knytnäven som gör håret svårt att hantera. 

Kokosolja anses vara en av de bästa hårvårdsprodukterna, och kokosolja har en söt lukt som fascinerar dig.

Dess främsta fördelar är hänförliga till dess höga innehåll av medelfettsyror, som vid hårbearbetning kan reparera skador och förhindra torrhet.

Kokosolja har antibakteriella, fungicidala och regenererande egenskaper som

eliminerar svamp som orsakar mjäll medan det vitaliserar torrt eller tråkigt hår. Det ger också en betydande mängd protein och hjälper till att stärka rötterna och förhindrar överdriven

håravfall 

Den mjuka doften av mandelolja är användbar för hår som lider av

överdriven torrhet, fraktur och håravfall. Fettsyrorna i mandelolja ersätter de borttappade oljorna från hårbotten och hjälper till att behålla hårets fuktighet för att återställa sin naturliga styrka och glans.

Denna oljes vitamin- och mineralinnehåll gör det till ett bra alternativ för att släta hudens skikt och kontrollera rynkigt hår.

Vi rekommenderar att du läser: 

7. ssentiell citronolja ssentiell citronolja har ett långvarigt citruspulver som maskerar andra luktar som uppstår på grund av fukt, fett och ämnen som ackumuleras i håret.

Tillämpningen

ökar kapillärstyrkan och minskar permeabiliteten för bättre kontroll av håravfall och svaghet.

Oavsett vilken produkt du väljer, se till att du använder den i små mängder för att undvika att överväga ditt hår. Vi uppmuntrar dig att använda den som fångar ditt intresse och du kommer definitivt att må bättre när ditt hår har en utsökt doft.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar