8 Skönhetstips inför ett viktigt datum

 Vill du se bra ut - naturligt och friskt? 

Skönhets tips för ett viktigt datum

1. Välhydrerad hud

Kom ihåg att det är viktigt att börja förbereda ditt datum för en dag eller två i förväg.  Den makeup kommer också att se bättre om din hud är väl förberedda, så att det finns färre brister att täcka, vilket ger dig en mer naturlig och tilltalande utseende.

Så hur mår du? Det är enkelt. Två dagar före nyckeldatum förbereder du följande blandning och använder denna behandling två gånger dagligen, morgon och kväll.  I en liten skål, blanda pumpa med en matsked honung, en matsked olivolja, halv en matsked av mjölk och en matsked av aloe vera gel. är du har en jämn massa, applicera den på ditt ansikte och låt det fungera i 20 minuter. Skölj med rent vatten. Upprepa det två gånger om dagen och se hur hydratiserad och frisk din hud kommer att se ut.

2. Hår som är blank, mjuk och silkeslen.

Du vill se naturligt vacker ut. För att få det behöver vi att håret är glödande, glänsande och mjukt, men att det har gott om volym. 

 De två oljorna finns i hälsokostaffärer eller skönhetssalonger. landa alla ingredienser i en liten skål - kokosnöt och mandeloljor är utmärkta för att återvinna skadat hår. pplicera den här enkla masken på fuktigt hår och låt det fungera i 20 minuter innan det spolas med varmt vatten. Se hur vackert ditt hår är efteråt.

3. rilliant ögon

klara ögon inramade av starka och full ögonfransar är en annan aspekt av ansiktet som vi verkligen vill visa upp. För att få detta är allt du behöver denna enkla åtgärd två dagar innan, med hjälp av petrolatum och laxolja. På kvällen innan du lägger dig, massera lite petrolatum med en droppe laxolja över ögonlocken. Lämna det på morgonen och du kommer att se hur dina ögon lyser.

4. Fulla, mjuka läppar

Det finns få aspekter av en kvinna som är mer attraktiv än läpparna. Men ibland blir de torra och de brista, med död hud som uppträder när du lägger på läppstift. Vad ska du göra? Återigen vill vi använda lite petrolatum. Smörj det på dina läppar och använd sedan lite kornigt socker. Vi ska exfoliera dina läppar lätt. Doppa en bomullspinne i något varmt vatten och ta försiktigt bort den döda huden genom att långsamt smörja dina läppar. pplicera sedan lite petrolatum och lämna det över natten. Du kommer att vakna till mjukare, vackrare läppar.

5. Vackra naglar

tt enkelt knep du kan förbereda två dagar i förväg är att ha två droppar citronsaft, en matsked olivolja, lite av en krossad vitlök och gel från en vitamin kapsel i en vanlig genomskinligt nagellack. Måla detta på nakna naglar som vanligt för att göra dem friskare och starkare. är den stora dagen kommer, välj en subtil men elegant färg som nudder eller pasteller - de är mycket tilltalande.

6. Få gott om vila natten innan

Försök gå och lägg dig tidigt. Du kommer att vakna med känslan av att du är välvilad och avslappnad, utan de klassiska påsarna eller ringarna under dina ögon. Du kan också lägga lite lavendel under kudden. Den avkopplande lukten hjälper dig att få en mer vilsam sömn.

7. Kom ihåg, "mindre är mer"

Verklig skönhet kommer inifrån. Därmed menar vi att det är bäst att inte överdriva kosmetika och smink. Oroa dig inte över att behöva se perfekt - bara exploaterande dina naturliga gåvor och släppa håret, bära en enkel men tilltalande outfits och välj makeup i neutrala färger som förstärker antingen ögon eller läppar (men inte båda ). Det viktigaste är att du känner dig bekväm med det du ser ut och du kan vara säker på att det kommer att förbättra ditt utseende.

8. tt avkopplande bad före ditt viktiga datum

Det finns ingen bättre idé än detta. Du vill anlända ditt datum lugnt och avslappnat och det bästa sättet att göra det är med ett varmt bad i förväg. Detta kommer att lugna nerverna, dra spänningen ur dina muskler, få ditt ansikte att slappna av och låt ångan dricka toxiner ur dina porer. 

jut av ditt datum och kom ihåg: agera naturligt och alltid vara dig själv.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar