8 öVerraskande tillämpningar av bakpulver för skönhet

Vi önskar att alla ska hålla oss vackra och lysande och att må bra om oss själva. Många tror att det är nödvändigt att spendera massor av pengar på kosmetika och skönhetsbehandlingar för att stanna vacker, utan att inse att vi redan har allt vi behöver för  n av de mest fantastiska skönhetsprodukter är lätta att hitta i de flesta hem:  Vi vet redan att det har många användningsområden i köket och vår hälsa, men det erbjuder också en mängd vackra skönhetsfördelar.

 Dessutom kan du hitta den i nästan alla butiker eller stormarknader. Vill du lära dig hur du använder kraften i läsk i din skönhetsrutin?

Peeling

eauty xperter rekommenderar regelbunden peeling av huden för att avlägsna döda hudceller och smuts som ackumuleras från dag till dag.  Du behöver bara blanda en bit vatten med tre delar läsk och massera huden noggrant i cirkulär rörelse. Skölj med varmt vatten och fyll på fuktkräm.

djuprengöring av håret

Vårt hår ackumuleras olja och föroreningar dagligen, vilket gör att håret ser ut och känns fett och obekväm ut. Lösningen på detta problem är att blanda i en tesked bakpulver i schampo din och massera in det i håret, låt den stå i 10 minuter. Så snart du spolas ut, kommer ditt hår att känna sig friskt och rent.

knän och armbågar

knän och armbågar är två områden som ofta lider av torrhet. För att fukta dessa delar av kroppen, bara ha lite läsk i din dagliga fuktkräm och massera den i de torra, grova områdena.

Silky händer

För friska händer och naglar, gör en hel del med lite vatten och bakpulver och massera försiktigt den med båda händerna och naglar för att få dem att vara jämn och fri från döda hudceller och smuts.

Vita tänder

 Den används också i vissa kommersiella tandkräm på grund av sin vithetskraft. tt ta sig till naturligt vitare tänder, blanda lite bakpulver med lite vatten och en nypa salt och använda denna massa för att borsta tänderna med. n annan bra idé är att gurgla vatten med läsk för att bekämpa dåligt andetag.

atural deodorant

atron en idealisk ingrediens för att eliminera dålig lukt, vilket gör den lämplig för att reducera lukt orsakad av perspiration. Du kan använda den som en kräm för armhålorna eller ha en halv kopp i ett bad. nvänd som peeling för armhålorna för att ta bort fläckar orsakade av kommersiella deodoranter och antiperspiranter.

ehandling mot acne

 landa lite bakpulver med citronsaft och använda den resulterande massan vid kivsene. Det är viktigt att använda denna behandling på natten eftersom solbad kan få blandningen att färga huden.

mjukare trötta fötter och få dem att slappna av

Våra fötter behöver särskild vård för att slappna av efter en lång dag, och för att hålla huden fri från döda celler. atron hjälper dina fötter kommer att stanna vackra och friska, bara tre matskedar i en hink med varmt vatten och låt fötterna dra in 10 minuter.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar