8 Tricks för häftigt hår

Är du bekymrad över hälsan hos ditt hår? Det råder ingen tvekan om att du, som så många andra kvinnor, vill se till att ditt hår ser vackrare, rikare och friskare. Det är sant att man får fantastiska hår, måste du vara särskilt försiktig om det varje dag, och det inkluderar även ta hand om hårbotten.

Lyckligtvis det finns många produkter och behandlingar som kan hjälpa oss att få en glänsande och underbara hår.

För vackert hår som kommer att göra alla runt omkring dig svartsjuk, bör du överväga att prova ut några speciella knep för att ta hand om sitt hår. Det är därför vi i dagens artikel kommer att ge dig 8 tips som du kan använda varje dag.

Korrekt användning av schampo för häftigt hår

För att säkerställa att ditt hår är glänsande och vacker när du tvättar den, Om de återstående resterna av denna produkt, det enda du ser en fet, tråkig man. Se till att du tar tid att skölja så länge som nödvändigt.

hårborste du använder

Den bästa hårborste har en naturlig borst eller är gjorda av trä, vilket bidrar till att förhindra ringar och hår som "springer iväg". Vid användning av syntetiska borstar, kan de bryta hår och att det ser rörigt.

Hur du borsta håret

Om du vill att ditt hår att glöda och ser friskare, är en bra idé att borsta det varje kväll. Detta för att göra det möjligt för cirkulationen som i sin tur kommer att stimulera hårväxt. Om du har lockigt hår, är det bäst att du använder en bred tandad kam eller en borste med naturborst för att undvika att hamna med för mycket frizz eller volym.

Håll fingertopparna friska

Tipsen är delade ofta ser utbränd eller uppvisar skador från solen, användning av värmeelement eller andra faktorer. Även om det finns många behandlingar som är tillgängliga som lovar att återställa hälsa till tips på ditt, är det bästa sättet att ta itu med dem att trimma dem regelbundet för att få mer syre till hårsäcken och stimulera ny tillväxt.

Ät gott

Diet spelar en mycket viktig roll när det gäller att ha friskt hår, eftersom Försök att äta mer mat rik på vitamin , såsom gröna bladgrönsaker, nötter och avokado. Det är också en bra idé att konsumera mer omega-3-fettsyror från källor såsom fet fisk, frön, nötter och olivolja.

Drick mer vatten

Precis som din hud är hydrering är mycket viktigt för hälsan hos ditt hår. Förutom att använda balsam och andra produkter för att ge håret fukt, 

Håll din frisyr enkel och informell

Pensel och humör kan vara en stor hinder varje dag om du inte tar dig tid att hitta en frisyr som passar bäst i hårets form och typ. 

 • Dra tillbaka halva håret och fäst det med hårspännen. Försök att gömma dem för resten av ditt hår.
 • Kombinerar du toppen så att den ger lite mer volym.
 • Med ett krusjärn på låg värme, ge någon form till olika delar genom att ta små sektioner och rulla dem utåt.
 • För den slutliga finishen, använd en liten hårgel eller spray för att hålla den på plats för dagen.

ndra hårvårdstips

 är ett utmärkt sätt att förbättra din hälsa, återställa den och få dig att se fantastiskt ut.

 • Förbered en mask med avokado och olivolja och applicera den genom hela håret. Låt den vara på i 15 minuter.
 • Fuktar håret med kokosolja, speciellt när du har flisat rötter.
 • Gör en toner med samma delar äppelcidervinäger och vatten och spray över håret för att minska överflödig olja, förhindra mjäll och återställ pH till hårbotten.
 • Undvik direkt exponering för solljus.
 • nvänd en förstärkande behandling varje gång du har varit på stranden eller i poolen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar