Råd för mindre magefett och vatten i kroppen (plus recept! )

magen är den plats där De flesta fett ackumuleras under åren, och vatten i kroppen verkar bäst. Livsstil, kost, brist på fysisk aktivitet etc. kan leda till absorption av fett och vatten i magen, vilket gör att det ser uppblåst. Läs mer om naturliga sätt att bekämpa magefett och vatten i din kropp, i den här artikeln.

De flesta av oss vill bränna fett för en smalare figur och vi vet att magefett är svårt att bli av med. För att göra din väg till en plattare mage lättare, utan fett och luft, vi ska dela det bästa råd för att bli av med magen fett och vatten i kroppen, som är en av de största hindren för en platt mage.

6 viktiga tips för att bli av med magen fett och vatten i kroppen

 • Undvik för mycket natrium: Det är viktigt att vi minskar saltkonsumtion vårt och välja alternativa sätt att smaksätta maten. Överdriven användning av salt är den främsta orsaken till vatten i kroppen och de flesta äter för mycket av det. Det rekommenderas också att äta mer matrika kalium eftersom detta motverkar natriumnivån och hjälper till att balansera kroppens pH-värden.
 • Mer träning: Det mest effektiva sättet att minska magefett är genom träning. Helst bör man flytta dagligen och utföra mageövningar som formar och förstärker magen.
 • Drick mer vatten: tt dricka ett glas vatten på tom mage är perfekt för att förhindra vatten i kroppen. Dessutom har det visat sig att vatten ökar förbränningen, vilket i sin tur orsakar att kroppen brinner fett.
 • Ät mer diuretisk mat : Vätskedrivande livsmedel är bra för att bli av med överflödigt vatten i kroppen samt avfall som kan göra oss påtryckta. Helst bör du äta mer ananas, kronärtskockor, vattenmelon, tomater, sparris, etc.
 • Få tillräckligt med sömn: n enkel och viktig sak som sömn är viktig för att bli av med magefett och gå ner i vikt i allmänhet. Om du sover i mindre än 6 timmar kan din kropp producera hormonet kortisol, vilket leder till lagring av magefett.
 • Hälsosam kost: Det är viktigt att ändra dina matvanor och ta bort mat från din kost som du vet leder till ackumulering av magsvikt. Istället borde du äta mer frukt, grönsaker och fullkorn. Det är också viktigt att du äter 5-6 gånger om dagen, maten tuggas väl och hoppar aldrig över frukost.

Homemade recept för att bli av med magen fett och vatten i kroppen

ftersom fett och vatten i kroppen är de främsta orsakerna till varför du inte har en platt mage, vi vill dela några användbara, hemlagad recept från vatten i kroppen, vilket också tar bort gift- och avfallsmaterial som får oss att blåsa upp.

Ingredienser

 • 1 tsk rostade och malda maskros
 • 1 bit ingefära
 • Kardemommefrø
 • 1 kanelstång
 • 5 myntablad
 • 1, 5 kopp vatten.
 • Honung (tillval)

Metod

Hala alla ingredienser i vattnet, förutom honung. Sätt grytan på spisen och koka i 5-10 minuter. Silke teskedan och ha honung om så önskas. Drick 2-4 koppar varje dag.

OS! Maskros rekommenderas inte för personer med gallblåsproblem. Dessa människor borde inte dricka te med maskros innan de pratar med en läkare.

Minns!

Detta recept på magefett och vatten i kroppen kan hjälpa dig att uppnå en flattmagasin så länge du följer de andra tipsen också. Glöm inte att det inte finns mirakelbota för magefett, bara självdisciplin och några enkla knep som kan hjälpa oss på vägen till kroppen vi vill ha.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar