Råd att bli av med celluliter

Det är svårt att bli av med celluliter. Det förekommer oftast bland kvinnor och beror i vissa fall på hormonförändringar, även om detta är långt ifrån den enda anledningen. ndra orsaker är ohälsosamma matvanor, förstoppning och brist på fysisk aktivitet.

Celluliter kan attackera olika delar av kroppen, såsom lår, mage och höfter. Celluliter ser ut som apelsinskal och kallas därför även orange hud. För att bli av med celluliter många är villiga att prova allt från kost och massage till mirakelkurer och verksamheter. Faktum är att detta kräver tålamod och regelbunden behandling.

Förutom de olika behandlingarna för celluliter, följ vår rekommendation som kan göra den orangefärgade huden mindre synlig. I det här fallet borde du faktiskt ta en drink som hjälper till att eliminera celluliter, som kompletterar hudbehandling. Denna anti-celluliterdryck smakar bra och är lätt att förbereda.

Home Made recept för förbättring av celluliter

Denna dryck innehåller ämnen som rengör cellerna i kroppen. För att göra det behöver du:

  • 500 gram aloe vera gel
  • 500 gram honung
  • 6 matskedar whisky

landa alla ingredienser i en mixer och se till att det är väl blandat . Har din drink över ett glas med lock eller flaska och placera den i kylskåpet. Ta en middag varje morgon och kväll.

åd för att bli av med celluliter

Det är viktigt att dricka mycket vatten varje dag , eftersom det gör att kroppen att göra sig av gifter och ackumulerade fett, skapar celluliter.

Ät så lite salt som möjligt. är du äter mat rik på salt finns det en stor chans att din kropp kommer att hålla fast vid vatten, vilket också gör celluliter.

äta mer hög fiber livsmedel

Det är viktigt att äta mycket fiber för att bli av med celluliter. Fiber hjälper kroppen att bli av med avfallsmaterial som den inte behöver. Fiber finns i hela korn, gröna bladgrönsaker och frukt.

Undvik fett

Fett är inte bra för hälsan, och har en enorm inverkan på bildandet av celluliter genom ackumulerade gifter, vilket kan vara svårt att bli av med eller kontroll.

Drick mindre läsk och alkohol

Dessa sprit tillför kroppen gifter och slaggprodukter, men ingen näring. Det är därför bäst att undvika dem så bra som möjligt.

ndra livsmedel som bäst undviks, eller åtminstone äter lite, är vitt mjöl. Detta finns i kex och andra söta bakverk. Dessa innehåller mycket fett och former av celluliter.

Undvik stora mängder kaffe, blåsa röken och flytta minst 3 gånger i veckan. Det är också viktigt att undvika strama kläder.

Du kanske vill unna sig ett par rundor av massage, eftersom detta kan bryta upp fettceller som bildar celluliter. Massage ska utföras av en person som är utbildad i detta område och som använder rätt krämer för att tömma det fett som har ackumulerats under huden. För snabbast möjliga resultat ska området masseras dagligen.

Kom ihåg

Celluliter är ett hudproblem som kan påverka ditt självkänsla men om du är patient och uppföljning kan du minska problemet!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar