Hjälpmedel för perfekta fötter

Vi tenderar att ta hand om ditt hår, ansikte och våra händer, men det kan förekomma att vi glömmer våra fötter alltför ofta. Det borde inte vara fallet. Fötterna är kroppens grundstöd och bör vara de första kroppsdelarna du tar hand om. Feet 

På lång sikt kan detta bli ett problem. Om man bortser från det estetiska, är det bra att hålla fötterna i perfekt skick för att undvika allvarligare problem i framtiden, men också för att visa framåt i sandaler på sommaren.

Din fötter, dina rötter

Många kan säga att dina ben är den viktigaste delen av människokroppen. . aturen har givit dig resistenta och starka fötter, men det betyder inte att de är outhärdliga. Det är mycket vanligt att ha knäckta fötter med hård hud och blåsor.

ortom måla naglarna i matchande färg som din outfit, är sanningen att dina fötter behöver mycket mer uppmärksamhet än du ger dem. Du tänker troligen på ditt hår, sedan ditt ansikte, och äntligen dina händer. Fötterna kommer efter det igen, om man någonsin tänker på dem.

För att visa upp dina fantastiska fötter, följ en vanlig vård och underhållsrutin. Det kan ta lite tid, men kom ihåg att detta kommer att leda till bättre välbefinnande som du ens kommer att se i ditt ansiktsuttryck.

knep för att vårda fötterna

För att få perfekta fötter, som en modell, utan förhårdnader, blåsor eller spruckna hälar, måste du spendera lite tid varje vecka. Följ dessa tips:

 • Du bör slutföra ett fotbad med havsalt varje vecka: Du kan göra det medan du tittar på TV eller när du målar dina naglar. Detta får dem att se mer avslappnad och uppdaterad, särskilt om du står eller sitter hela dagen på jobbet.
 • . Denna kombination kommer att förbättra cirkulationen av dina fötter. Om du lägger till några droppar citron i vattnet kommer du att förhindra dålig lukt.
 • nvänd en pimpsten när du kan. Det är ett grundläggande element för pedicure vård. n pimpsten är en vulkanisk sten som är väldigt porös och ljus. Du kan hitta den i någon mataffär eller skönhetsbutik. fter en dusch eller badtunna, använd den här stenen för att försiktigt skrapa bort de områden där torr hud bildas på fötterna, särskilt på klackarna.
 • .Detta hjälper dem att slappna av och förvänta sig knäckt hud. Massor av cirkulära rörelser med lite tryck på den.

 • Gå barfota, gör fotled rotationer och gå till tårna runt huset. Detta kommer att stärka dina fötter. Du kan till och med rulla en boll under dem för att massera och förbättra cirkulationen av din sål.
 • Torka fötterna mellan tårna så att svampen inte växer bra. Om du svettar mycket, använd kalkpulver.
 • Höga klackar är inte heller det bästa alternativet.
 • Skär dina naglar horisontellt för att förhindra att de tränger in, blir deformerade eller svaga. Om du går till en skönhetssalong för pedikyr, se till att de använder rostfria instrument som inte är rosta för att förhindra infektioner.
 • Zonläkare är ett alternativ om du gillar alternativ medicin. . ehandlingen består av att trycka speciella punkter som är kopplade till ditt centrala nervsystem på fotsolen.

Perfekt fotverktyg

Förutom de tidigare nämnda tricksna är dessa hjälpmedel effektiva för att visa vackra fötter året runt:

 • Skal fötterna med en speciell kräm. Ta bara en fuktkräm du använder och tillsätt 2 matskedar socker. Massage dina klackar med denna blandning. Friktionen tar bort döda celler.
 • . landa 2 bananer i en mixer tills du har en tjock grädde. Sätt detta på dina klackar efter en dusch och låt dem stå i tio minuter. Ta bort det med varmt vatten. Upprepa processen en gång i veckan.

 • Vegetabilisk olja: Du kanske inte gillar känslan i början, men Torka och torka dina fötter bra, lägg fötterna i en skål med hydrogenerad olja. är tighta strumpor hela natten. Ta bort döda celler. Du kan göra det tre gånger i veckan.
 • Citronsaft och petroleumjelly är ett utmärkt hjälpmedel för torra och sprungade fötter. fter att ha tvättat fötterna, sätt den här blandningen på.
 • landa 2 handfullt salt i 3 msk avokadosås och 2 droppar mintolja. Massage detta på fötterna i 3 minuter och sätt sedan i varmt vatten för att ta bort det helt. 

ilderna tillhör Pacdog, Derek Gavey, ussiegall, Tobias Lindman och Courtney hodos.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar