Vacker hud med peeling av acetylsalicylsyra

 , eftersom de rengöra huden ordentligt, och samtidigt minska fläckar, fräknar, ärr och andra kosmetiska problem.

Dessa behandlingar är väldigt dyra i spa- och skönhetssalonger, långt utom räckhåll för de flesta kvinnor.

Lyckligtvis behöver du inte vara en professionell i skönhet att göra detta hemma, med ingredienser som är enkelt och billigt att få.

Vad du bör tänka på innan du utför en ansiktspeeling?

Innan du försöker denna behandling är det viktigt att du förbereder din hud flera dagar i förväg. Detta för att förhindra torrhet och underlätta avlägsnandet av föroreningar.

eroende på din hudtyp är det vanligt att uppleva torr hud under och efter en skalning, eftersom du tar bort mycket död hud som har ackumulerats på ytan.

Det är en bra idé att testa denna behandling på ett litet område i ansiktet för att se till att du inte får några allvarliga biverkningar som smärtsam förbränning eller klåda. Om du gör det är bäst att du hoppa över denna behandling till förmån för en som är mindre aggressiv.

esultaten varierar beroende på hudtyp och även enligt vad din vanliga hudvårdspraktik består av.

Med detta i åtanke bjuder vi dig idag att lära dig att göra ansiktsspel med aspirin hemma, för att återställa och föryngra din hud.

Se även: Få strålande hud med dessa 6 naturliga ansiktsmasker

Face Peeling med aspirin för eautiful Skin

spirin är en av de mest populära receptbelagda smärtstillande medel i världen, och är oftast används för att behandla vanliga problem såsom huvudvärk.

Men vad de flesta kvinnor inte vet är att  tack vare sin förmåga att återställa huden och minska föroreningar.

Detta är tack vare den höga halten av betahydroxysyrer i aspirin, ett fettlösligt ämne som är tillsatt till kosmetiska produkter såsom krämer och scrubs som förnyar huden, avlägsnar orenheter, förbättrar hudens ton och avlägsnar döda hudceller.

Som om det inte var tillräckligt, är aspirin också en antiinflammatorisk behandling som hjälper till att bekämpa akne och förhindra bildandet av ärr.

Om du är redo att bli förvånad över aspirins förmåga att förbättra din hud med detta ansiktsspel, läs vidare för att lära dig hur du gör det hemma.

Hur gör du det här peeling med aspirin?

ftersom det är en stark behandling är det 

Det rekommenderas inte att du använder det här ofta eftersom det tar naturliga oljor från huden, vilket orsakar torrhet.   • 5 acetylsalicylsyra
  • 2 matskedar honung (15 g)
  • 1 matsked yoghurt (15 g)Krossa aspirin med användning av en mortel tills du får ett fint pulver . landa den med två matskedar honung, helst organisk och yoghurt tills du får en jämn mängd.  • Innan detta skal, tvätta ansiktet väl och 
  • Doppa en tvättlapp i varmt vatten eller värma i mikron i 30 sekunder och placera den över ansiktet i 10 minuter. Detta öppnar porerna så att masken kan behöva djupare.
  • Kasta ansiktet torrt och applicera skalet på ett tunt lager. Lämna den på i minst 20 minuter, men inte mer än en halvtimme.
  • är tiden är ute, skölj ansiktet med varmt vatten och applicera en bra fuktkräm.

Vi rekommenderar läsning: Hur få friska och vackra ögonfransar

Slut ekommendationer

I dagarna när du har installerat skal är 

Mellan skalen ska du använda milda hudvårdsprodukter som hjälper till att regenerera det.

Om du följer anvisningarna noga, kommer du att märka resultat efter den första månaden, och mer strålande och yngre hud.

De egenskaper som förbättrar utseendet på din hud kan även användas på andra delar av kroppen, såsom under armarna eller på armbågar och knän där döda hudceller bygga upp ofta.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar