Kan kanel hjälpa till med celluliter?

, särskilt i tonåren och vuxenlivet.

Den orsakas av förändringar i cirkulationssystemet och lymfatiska systemet vilket resulterar i bildandet av knölar av fett, och det gör 

Medan celluliter kan också förekomma hos män, eftersom deras bindväv är mer flexibelt och att hela kroppen utsätts för frekventa hormonella förändringar.

Vävnaden i huden hårdnar gradvis, vilket gör 

Vad orsakar celluliter?

De flesta läkare tror att kvinnor upplever under hela livet.

Men detta resonemang har nyligen satts under luppen, eftersom det finns tusentals kvinnor som inte har en antydan av celluliter på kroppen. Och på grund av detta har det visat sig 

 • n dålig kost rik på mättat fett, transfetter, socker och andra raffinerade livsmedel
 • n stillasittande livsstil
 • 
 • plages flytande lagring
 • problem med blodcirkulationen
 • Hormonella svängningar
 • Överdriven användning av tobaksprodukter eller konsumerar för mycket kaffe
 • ära av åtsittande kläder
 • Förstoppning

Hur kan kanel hjälp mot celluliter?Det finns många behandlingar som är tillgängliga idag som kan hjälpa till , men du måste fortsätta med dessa behandlingar för att säkerställa att det inte kommer tillbaka.

y forskning utförd av dermatologer vid universitetet i Grenoble (Frankrike) fann att kanelextrakt eller olja kan vara en bra behandling av celluliter.

I denna studie, som genomfördes med 80 kvinnliga frivilliga med varierande grad av celluliter, 40 behandlades med en konventionell massage celluliter och 

esultatet var att kvinnorna i den första grupp endast för en 10% minskning av celluliter, medan 

Kanel är populära tack vare sin behaglig doft och delikat smak, men det är också väl känt tack vare egenskaper inom medicinen. Kopplingen mellan kanel och celluliterreduktion måste klargöras och studeras mer.

Celluliter är relaterad till och problem att ta bort dem.

Kanel fungerar som en naturlig renare och , som med tiden kan vara skadliga.

Genom att avlägsna detta avfall, . På detta sätt kan kanel hjälpa till med celluliterreduktion.

Hur kan du använda kanel för att bekämpa celluliter?

Som nämnts ovan är det inte lätt att behandla celluliter; Det kräver mycket arbete. Det är därför vi vill göra det klart att kanel kan bidra till att minska celluliter, men vetenskaplig bedömning av huruvida kanel kan åtgärda det här problemet är fortfarande inte avgjord.

Fördelarna med kanel kan utnyttjas genom att inkorporera denna krydda i olika recept. Men det perfekta sättet att använda kanel för behandling av celluliter är att använda olja med massage.

Massage med kanelolja

kanelolja stimulerar cirkulationen och underlättar elimineringen av gifter som bygger upp och orsaka celluliter . Du hittar denna olja till ett rimligt pris i hälsokostaffärer och du kan göra massagebehandling hemma.pplicera en generös mängd av kanel olja på de drabbade områdena av kroppen, och 

Var försiktig så att du inte applicerar för mycket tryck och orsakar skada på vävnaden. tt alternativ är att få en familjemedlem att hjälpa dig med massage eller besöka en massage terapeut.

Kanelte

 du kan ytterligare minska celluliter genom att dricka kanelte ett par gånger om dagen. Kanel är oerhört fördelaktig för din hälsa och hjälper dig att uppnå bättre resultat.Koka en kopp vatten och lägga till några kanelstänger eller en tesked kanel pulver. Lämna det i fem minuter innan du dricker te.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar