Morot sträckning

Denna enkla behandling med morot kommer att minska synligheten av de irriterande bristningar som nästan alltid förekommer i låret, buken eller brösten.

Strängmärken är inte bara en skönhetsproblem. I många kvinnor kan de sänka självkänslan under bikinisäsongen eller ha på sig vissa typer av kläder.

Även om dessa naturliga behandlingar endast kan bidra till att minska uppkomsten av hudbristningar, resultaten är ganska positiva, och definitivt värt att försöka innan du tillgripa något mer drastiskt, liksom kirurgi.Vi uppmanar dig att läsa följande information i hopp om att det kommer att vara användbart för dig.

morot mot bristningar: är naturen tar hand om din hud

är man talar om morötter och deras fördelar för huden, är förmodligen den första som kommer i åtanke att de hjälper dig att få en bättre solbränna.

Läs: Hur man kan minska röda och vita bristningar

Men fördelarna deras över huden går mycket längre, och du kommer att bli förvånad när man tittar på de här andra aspekter:

 • ristningar uppstå som en följd av brott mot elastiska fibrer i hud. I grund och botten har de en rödaktig färg, men senare börjar de få lila eller vita toner.
 • Morötter är bland de bästa grönsakerna du kan äta. De rena blodet, ökar produktionen av röda blodkroppar (tack vare dess innehåll av järn), bekämpar för tidigt åldrande, hjälper till att avgifta levern.
 • Men när det gäller streckmärken kan morötter ge mycket näringsämnen till huden. Detta regenererar vävnad och tar bort orenheter.
 • Morötter är rika på betakaroten och vitamin . , vilket gör dem perfekta för hudvård och för att eliminera föroreningar och minskar inflammation.

Hur man förbereder en morot behandling för bristningar

Vi kommer att använda sex otroliga ingredienser för att göra denna naturliga behandling för bristningar. Läs vidare för att ta reda på vad de är.

Morötter

Vi kommer att använda två morötter för att göra denna kräm för bristningar, tillsammans med fem andra ingredienser. Denna grädde kommer att hålla i en vecka, vilket gör det till en del av din vanliga skönhetsrutin.

loe

loe är en medicinalväxt som är väl känd för sin läkande och näringsmässiga egenskaper som bidrar till att regenerera skadad eller skadad hud.

 • ond närvaro av bristningar genom att mildra utseendet på dem och genom att hålla de nya från att bildas på besvärliga områden runt låren och buken.
 • Detta beror på innehållet av magnesium laktat, som hämmar nedbrytningen av kollagen och främjar blodcirkulationen, så att du kan undvika de röda eller vita ränder på huden.

Utforska: Lär dig att växa aloe vera hem - du kommer att älska det!

avokado

Med massor av näringsämnen, såsom vitamin , C, och 1, tillsammans med kraftfulla antioxidanter, avokado är en standardingrediens i några krämer som hävdar att de hjälper till att regenerera hud.

är du kombinerar den med morot får du en exceptionell behandling för att ta bort sträckmärken.

teriska oljor

ypolja: I detta recept är det viktigt att du hittar en olja som är 100% naturlig i din hälsokostaffär. Det måste också ha varit kallpressat så att det har behållit alla sina ursprungliga komponenter.

Mandelolja: I kombination med andra ingredienser ser du fantastiska resultat.

Kjerringrokk

åkerfräken, en av de örter med den högsta halten av kisel i naturen, skulle ingå i vår terapi av hudbristningar. På grund av kisel kommer det att 

Ingredienser för denna behandling

 • 2 kokt morötter
 • 1 matsked aloe vera gel (15 g)
 • 10 droppar ose Hip Oil
 • 5 droppar mandelolja
 • 1 matsked avokado (30 g)
 • 2 påsar av te av fräken
 • 5 matskedar vatten (50 ml)

Hur till

 • den första du bör göra är att förbereda te av åkerfräken. Du behöver 50 ml vatten, lite mindre än ett litet glas, för att göra det mycket koncentrerat. är du är redo, spara på vätskan.
 • Koka morötterna tills de sänks till en tunn kräm. Lägg dem i en blandare med avokado och aloe vera gelé och kör det tills du får en jämn mängd.
 • är du har grädde alla ingredienserna, lägg dem i en skål med tesked och de eteriska oljorna.
 • landa väl med en sked och lagra denna behandling i en glasburk.

 Låt det stå i 20 minuter innan det sköljs av med varmt vatten.

fter några veckor börjar du se resultaten.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar