Skapa din egen anti wrinkle cream

 innehåller ohälsosamma kemiska ingredienser som också kan skada huden. n naturlig produkt är ofta mycket bättre, men de kostar vanligtvis mycket mer. I dagens artikel kommer vi att ge dig ett alternativ:  Priset blir mycket lägre och du kan till och med skapa tillräckligt för att dela med dina vänner. Låt oss räkna ut hur!

Din hudtyp

Denna kräm mot rynkor är utformad speciellt för . Vi rekommenderar inte att du använder den om du är yngre än 25 år och har fet hud. Ingredienserna i denna grädde är mycket näringsrika och ger bra fuktighet till huden. . Här kommer vi att förklara fördelarna med varje ingrediens.

Kokosolja

Hälsotidningar har skrivit upp och ner om jungfru kokosnötolja. Detta beror på att produkten har många fantastiska egenskaper både när det gäller mat och kosmetika. Det är till exempel en . Det lämnar dig med mjuk och doftande hud. Detta är den viktigaste ingrediensen i detta recept. Vi kommer också att lägga till fler ingredienser som är specifika för den hudtyp du vill behandla.

ivax

ivax är en annan av de viktigaste ingredienserna, eftersom det blir krämen tjockna. Kokosolja är idealisk i kalla temperaturer, men det smälter ganska snabbt när det blir varmt. Därför har vi lite bivax. 

ypon Oil

n av de viktigaste ingredienserna i denna kräm är ose Hip Oil. Detta är en olja som blivit mer och mer populär de senaste åren tack vare dess anti-aging egenskaper. Den innehåller mycket vitaminer, fettsyror och antioxidanter och kan . Det bekämpar finnar, streckmärken, torrhet, irritation och eventuella biverkningar från att sola. . På kvällen smörjer du huden med nippelolja och låt den torka över natten. Under dagen är det bäst att använda det i receptet vi kommer att ge dig här.

Vitamin

-vitamin är bra för huden om du tar det som en kapsel eller har det rätt på huden. Det fungerar också som ett naturligt konserveringsmedel. tt bra komplement till denna kräm. -vitamin innehåller antioxidanter och verkar föryngrande. Det hjälper dig att skydda din hud mot fria radikaler.

teriska oljor

Det sista vi har i grädde är eteriska oljor.Detta ger god doft och stärker egenskaperna hos övriga ingredienser. Vi rekommenderar särskilt geraniumolja, som inte bara är utmärkt för att återuppliva huden. Det stramar också cellerna och hjälper krämen att luktas mycket bra.

Hur gör du den här hemlagad cancer mot cancer?

Du börjar med följande beståndsdelar i en glasskål:
  • 20 ml kokosnötolja
  • 30 ml bivax

Placera skålen i ett varmt vattenbad så att ingredienserna är lite mer vätska. nvänd en sked eller skiva för att blanda dem väl tillsammans. är blandas grundligt, avlägsna skålen från vattenbadet och har gett in i de återstående ingredienserna:

  • 5 ml ose Hip Oil
  • 5 ml vitamin
  • 5 droppar geranium olja (valfritt)
  • 5 droppar rosenolja ( valfritt)

landa alla ingredienser väl och låt det svalna helt. För att lagra grädden under lång tid rekommenderar vi att du har den i kylskåpet. Om du bor i ett mycket varmt klimat eller inte vill lagra det i kylskåpet, rekommenderar vi att du har 10-15 ml extra med bivax i kräm för att göra det tjockare. Om du vill att din grädde ska vara mer flytande kan du ha mer kokosnötolja och mindre bivax. Var inte rädd för att experimentera med andra mängder eller ingredienser. Kanske hittar du nya sätt att bekämpa fina linjer och rynkor.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar