Klippa håret för en yngre utseende

 Självklart! Ibland är det värt att ta lite risk och prova något helt nytt. Detta är ett enkelt sätt att se yngre och mer bekant ut.

Det är möjligt att se yngre ut med en ny frisyr. Vi ska visa dig hur. Men det är också viktigt att du . edan kommer vi att förklara vad du behöver veta. Du kommer inte att sakna detta?

Hur frisyr kan få dig att se yngre

lla kvinnor vill höra att de ser yngre ut än de är, och hon ser fräsch och kraftfull ut. Men hur uppnår du det? Som nämnts ovan kan du bara behöva ta chansen på en liten förnyelse av ditt hår. Håll ögonen öppna.

1. Titta på ditt ansikteformat

 • Sedan har du mjuk haka och rund kind, vilket är värt att markera. För att göra det, välj att klippa håret i en frisyr som ger dig vitalitet och rörelse runt pannan och tinningen. Du bör inte välja en hårklippning som stannar vid hakan, för att du bara ser rundad ut. Du vill ha rörelse och friskhet, så låt ditt hår växa under hakan, helst ner till kragebenet. Försök experimentera med långa lager, liksom paneler.
 • ? Undvik lämpliga klipp, eftersom detta betonar din ansiktsform. Helst vill du bryta upp de skarpa linjerna och ge dig lite mer uttryck och rörelse. Försök att skapa mer ovala konturer. Välj ett asymmetriskt klipp av pannan, så att den ena sidan är längre än den andra. Det är finaste med en liten hårlängd, vanligtvis ner till kragebenet. Mjuka vågor gör ditt ansikte blötare.
 • För att bryta upp ett smalt, långt ansikte, bör du ha en rundad hög. Skär resten av håret i lager. Det borde inte vara för långt, kanske bara för axlarna. Du kommer att se bra ut med en något repad svets, med mjuka vågor.

2. Vågade frisyrer, vilket gör att du ser yngre

. Detta är en av de mest smickrande frisyrer som finns (som du kan se på bilden ovan). Frisyrer som är lagrade och i "pixie" -stil är också smickrande och ger dig en yngre look. llt handlar om att ta risken.

Kortare frisyrer är idealiska för att skapa mycket rörelse medan de fortfarande har mjuka konturer. Du kan välja en traditionell, kort bob eller något lite längre. De är alla bra frisyrer, som uppdaterar ditt utseende. Det spelar ingen roll om ditt hår är rakt, vågigt eller full av lockar, bör du försöka.

3. Pixiefrisyren för kort hår - garanterat ett ungdomligt utseende

. Men varför försök inte? nledningen till populariteten är att den omedelbart ger dig ett nytt ungdomligt hår. Samtidigt är pannans stil väldigt viktig. Kom ihåg att kudden är ett roligt sätt att fräscha din frisyr. Du kan även klippa den i asymmetrisk form, som i bilden ovan.

nledningen till att denna frisyr gör att du ser ung och pigg ut är att det belyser Det finns också många kändisar med denna stil. Här kan du också ha många olika färger, från ljusblond till honungfärgad eller chokladbrun. Välj en hårfärg som passar din hudton.

Falla inte för myten att svart hår gör dig äldre. Det är inte sant. Har du håret i en bob, en svart färg med blå undertoner ger dig ett vackert utseende. Dör du?

Sunt hår gör att du ser yngre ut än

1. Mask med aloe vera och öl

nvänd denna mask med aloe vera och öl för att ge näring och återfuktar håret. Det kommer att få en bra glans. För att uppnå bästa resultat, använd masken tre gånger i veckan.

Ingredienser:

 • 1/2 kopp alkoholfritt öl (100 ml)
 • Två matskedar av aloe vera-gel (10 ml)

landa de två ingredienser i en skål. Ha allt i fuktigt hår och låt det sitta i 20 minuter. Du kan bära ett duschlock om du vill. Tvätta håret som vanligt och använd en bra balsam. Du kommer att se hur mycket bättre ditt hår ser efter denna enkla behandling.

2. Maskera med avokado, majonnäs och mandelolja

Ingredienser:

 • 1/2 mogen avokado
 • 2 matskedar majonnäs (10 ml)
 • 2 droppar mandelolja (3 ml)

Mandelolja kan köpas i några hälsokostbutiker . Det är inte dyrt och har många användningsområden. Det är värt att ha i huset. landa alla ingredienserna i en skål tills du har en jämn mängd. Fördela masken i vått hår. . Det här är enkelt och du får bäst resultat om du använder masken två gånger i veckan. Ditt hår kommer bli bra.

 Det kan du självklart!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar