Eliminera koppla armarna

fter en viss ålder, särskilt hos kvinnor, huden och musklerna i armarna börjar att slappna av och att sjunka lite. Om du vill bekämpa detta problem med avslappnade overaller med naturliga metoder, kommer du inte bara att förbättra utseendet på dina armar, men du kommer också att förhindra att du räknar i allmänhet.

I den här artikeln kan du upptäcka några enkla hemmetoder och en hälsosam kost för att hjälpa dig att eliminera oönskade överarmar.

Ät protein

Protein är nödvändigt för hälsan, och i detta fall, det hjälper till att ge näring och hud och muskler och göra dem fastare. 

Det är viktigt att välja god protein som lätt absorberas och inte överdriva det.

tt bra sätt att få tillräckligt med protein är att äta en portion protein för varje måltid. Istället bör du välja dessa hälsosammare alternativ:

 • Fet fisk och vit fisk innehåller en bra mängd proteiner, även om vit fisk har en mycket lägre fetthalt, vilket gör det till ett bra val för middag.
 • Den vita innehåller mest protein, och äggulan innehåller den mest feta.
 • Den friskaste och lättaste mejeriprodukter getost och keso, som är ännu bättre om den är gjord av getmjölk.
 • elgisk frukt är en billig och näringsrik källa till vegetabiliskt protein. Koka dem med en liten kummin och kombinationsskål för att göra dem lättare att smälta. Det är bäst att servera dem som en krämig soppa för kvällsmåltider. För att verkligen få tillräckligt med protein, kombinera dem med spannmål som brunt ris, havre eller quinoa.
 • De är friska och läckra och är ett perfekt val för vilken tid på dagen som helst. Kom ihåg att inte överskrida det rekommenderade beloppet, vilket bara är en handfull. Undvik de som är stekt eller saltad.

Clay att avlägsna toxiner

är en del av kroppen ackumulera fett eller vätska, är det vanligen svårt för dränerings giftiga ämnen.

För att eliminera toxiner på ett enkelt sätt, det vill säga genom porerna i huden för att förbättra hudens fasthet, 

landa leran med tillräckligt med vatten för att göra en smörjig konsistens som inte kommer att droppa och göra mycket röra.

pplicera det på mjuka armarna och låt det torka.Luftfuktighet för styrka

 och vi glömmer ofta armarna tills vi börjar märka den frigjorda värmen.

Du behöver inte spendera mycket pengar på dyra krämer; 

Försök med att använda mandel, kokos eller olivolja.

Övning

Om du vill hålla dina muskler avkopplande, måste du låta dem fungera. Om de inte används regelbundet förlorar de sin styrka och fasthet.

Du behöver inte lyfta tunga vikter. Du kan använda lite tungt föremål och träna hemma. Flytta armarna i alla riktningar.

 och på sikt kommer du att märka att länen försvinner.

Kallt vatten

Kallvatten är bra för toning eftersom det omedelbart förbättrar blodflödet.Sluta alltid duschen med kallt vatten, med fokus på dina armar.

Gör dina armar våta med kallt vatten under dagen.

Med dessa enkla steg kommer du att accelerera toning processen och uppleva en omedelbar åtdragande effekt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar