Ansiktsmasker mot pormaskar

lackheads är en typ av akne som kan uppträda var som helst på kroppen. Orsaken kan innehålla De är oftast mycket obehagligt och ointressant, särskilt eftersom de tenderar att visas på och runt näsan. Lyckligtvis finns det flera naturläkemedel för blackheads. ågra av de bästa alternativen är hemlagade ansiktsmasker.

Om du vill naturläkemedel mot pormaskar och få en glödande, frisk hud, inbjuder vi dig att prova en av dessa naturliga ansiktsmasker. De är effektiva och billiga.

nanasmask

Detta är en underbar mask mot blackheads. nanas hjälper till att och hålla den fri från de irriterande, envis pormaskar. Kombinerat med honung kan det vara en mycket kraftfull hudbehandling och lämnar den mjuk, lysande och ren. • halvt glas ananasjuice
 • 2 msk honunglanda ananasjuice med två matskedar honung i en skål. Innan du applicerar masken, tvätta ansiktet noggrant med en trasa och sprida blandningen jämnt över huden. Låt masken fungera i 15 minuter, skölj sedan med varmt vatten. 

tomat och aloe vera mask

tomat och aloe vera mask är idealisk för behandling av pormaskar. Dessutom kommer masken att exfoliera huden och hjälpa till att ta bort överflödig olja och döda hudceller. • 1 liten mogen tomat
 • 4p. loe vera gel
 • 1 msk grovt saltlanda tomaterna väl i en skål, blanda med aloe vera gel. är dessa ingredienser blandas lägg till en matsked havsalt. är detta är gjort, applicera masken i ansiktet och låt det fungera i 10 minuter innan du sköljer med kallt vatten.

Havregryn- och honung mask

Havre och honung är fantastiska hudvårdsprodukter. De hjälper till att återfuka huden, ta bort döda hudceller och lämna en fin och mjuk struktur. Denna mask kombinerar dessa två ingredienser. Till skillnad från de andra maskerna bör detta  • 1 msk marken havre
 • 1/2 msk honung
 • 1 ägglanda alla ingredienserna i en skål. pplicera sedan bara på de områden som påverkas av blackheads. Låt blandningen arbeta i 5 minuter. är tiden är ute, skölj med kallt vatten. 

Ägg- och citronmask

Äggvit och citronhjälp avlägsna svarta pärlor. Denna mask rengör huden, tar bort döda hudceller och andra föroreningar som orsakar akne.Det är viktigt att komma ihåg att denna mask xponering för sol kan ha oönskade biverkningar på huden. • 2 ägg
 • 1 tsk citronsaftFörst måste du skilja äggvita från äggulorna. Piska äggvita tills du får en bra konsistens. Sedan lägger du till citronsaft och blandar det bra. Innan du applicerar detta på huden, är ansiktet är rent, applicera masken på huden och låt den fungera i 15 till 20 minuter. Skölj med varmt vatten och . Du bör använda fuktkräm i ansiktet efter denna behandling.

Vi hoppas att dessa ansiktsmasker hjälper dig naturligt att bli av med blackheads!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar