Friska och vackra hår som surrar

Visste du att en hårmask som innehåller bananer är en av de bästa metoderna för att ge håret fukt? Hårmasken dämpar borstning, ger hår fukt och gör det mjukt och lätt att hantera.

 , även om vanligt hår har dess nackdelar också.

Du kan uppnå friska, vackra och naturliga krullar utan att skada håret och vi skulle vilja berätta hur! Läs vidare för att lära dig om naturliga produkter som effektivt hydrerar och närmar ditt hår, vilket gör att det ser mjukt ut och ser attraktivt ut. Vill du prova dessa?

anan hårmask

 Mash bananer till en puree och sprida det jämnt över håret. Lämna i en halvtimme och tvätta håret som vanligt.

Du kan använda denna hårmask två eller tre gånger i veckan. Du kommer att märka skillnaden redan efter första gången du använder den, eftersom ditt hår blir mjukt och lätt att hantera.

avokado med majonnäs

I detta masker mossor en övermogen avokado med en till två matskedar majonnäs tills du har en slät blandning. Fördela hela håret och låt jobba i 15 till 20 minuter. Tvätta sedan håret väl. 

pple utrition

Du kan använda äppeläger varje gång du tvätter håret. Skölj håret med 3 matskedar äppeläger och en halv liter vatten för en 

Kokosolja

Masser varm kokosolja i håret full längd, innan du täcker med en handduk indränkt i varmt till hett vatten. Detta upprätthåller en stabil temperatur och gör det lättare för oljan att penetrera håren. Du kan låta det fungera i 20 minuter.

Denna behandling bör upprepas två gånger i veckan för att säkerställa att ditt hår är hydratiserat och att du undviker brottning.

Goda råd att ta med dig på vägen

  • nvänd inte hårtork alltför ofta, eftersom det torkar ut håret och är en av de främsta orsakerna till gasutveckling.
  • Du kan använda en rätare för att minska borstningen, men se till att du tillämpar en högkvalitativ fuktbehandling. nvänd en naturlig produkt med fördel.
  • Undvik produkter som får håret att bli platt och tung, som många massproducerade stylingprodukter kan göra. pplicera naturliga fuktbehandlingar.
  • Din hårborste borde ha en mjuk naturlig byst. Undvik borstar av metall eller plast.
  • Hårprodukterna du väljer, till exempel shampoo och stylingprodukter, ska vara av god kvalitet och utan tillsats av alkohol.
  • Tvätta håret i kallt eller knappt ljummet vatten: Varmt vatten gör håret torrt och svagar så att det blir skarpt och mer duschar.
  • De med krullar borde ofta klippa hårbotten och applicera en bra fuktbehandling medan håret är våt vilket gör det lättare att hantera.

ADVERT

Lägg till din kommentar