öRter för håravfall

lla upplever lite håravfall. Det är helt naturligt. Ibland kan vi bli chockad över hur mycket hår vi förlorar, antingen på grund av klimatförändringar, stress eller hormonella förändringar. Vad kan du göra med detta? ätt kost är alltid viktigt. Det är särskilt viktigt att få tillräckligt med mineraler såsom järn och zink. Utöver detta, de växtbaserade behandlingar kommer vi att prata om idag hjälpa dig i kampen mot håravfall. Läs vidare och ta reda på mer!

De bästa örter i kampen mot håravfall

. ndra gånger det sker förändringar i ämnesomsättningen, sjukdomar, ärftlighet eller bara tidens gång. llt detta är faktorer som gör det svårt att behålla en stor och tjock hårman. För att hitta en lösning som du måste tänka över allt detta.

Men kan behandlingar med örter hjälper? Vi presenterar dem här liksom behandlingar. De kan vara mycket effektiva, men de räcker inte kommer att ge dig tjockare hår. Där dock de gör är att stimulera och stänga hårsäckarna. . Det är värt ett försök.

1. Grädde av rosmarin och nässlor

Denna behandling är helt enkelt fantastiskt. Det är en klassisk behandling som har varit i bruk under många år för att minska håravfall hos män. eslerot blockera produktionen av ett hormon som kallas DHT. Det är detta hormon som är ansvarig för håravfall hos män . Hur gör man denna kräm? Det är ganska enkelt. llt du behöver är en liten neslerot och några stjälkar av rosmarin. Koka dem i en kopp vatten. är det kokar, dra den åt sidan och låt den vila en stund. är den har svalnat kan du använda den för att vått hår. Massera försiktigt in i håret och sedan tvätta den med varmt vatten.

2. ehandling med hästsvans och geranium

Var du förvånad över denna kombination? Tja, det är mycket effektivt. ffekten kommer från det faktum att åkerfräken innehåller cystein, selen och kiseldioxid, som stärker håret och främjar hårtillväxt . I kombination med geranium få hårsäckar näring så att de kan producera nytt hår. Du måste koka upp en liter vatten med 7 matskedar torkade hästsvans och 5 pelargon blad. Kyl blandningen tills du har den i fuktigt hår. Massorna i väl. Det bör inte spolas ut. nvänd inte hårtorken, men låt håret lufttorka. Gör detta tre gånger i veckan, kommer du att se resultat.

3. Äppelcidervinäger och salviete

Det här är den tredje växtbaserade behandling bör du försöka. Äppelcidervinäger innehåller svavel, vilket är en viktig ingrediens för friskt hår. är man kombinerar detta med salvia, får du ett botemedel som ger näring åt hårbotten och stimulerar tillväxten av nya hår .Gör ett te med tre matskedar torkad salvia och två koppar vatten. Låt det lite och tillsätt en halv kopp äppelpaj vinäger. Massage blandningen i fuktigt hår. Skölj med varmt vatten och tvätta håret normalt. Inga bekymmer, ditt hår kommer inte att lukta äpple akne efteråt. Men ditt hår kommer att lysa och se väldigt vackert ut. Ska vi inte göra ett försök?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar