Huskurer för magen inflammation

 orsakas av överätande, dålig kombination av mat, stress, matsmältningsstörningar, menstruation eller förstoppning.  och kan också åtföljas av smärta och gasbildning.

För att undvika magen inflammation, är det viktigt  Du måste tänka igen om du tror att magont inflammation är oväsenlig. Det finns hemmetoder som kan hjälpa dig att minska problemet.

Livsmedel rika på antioxidanter

Livsmedel rika på antioxidanter är nyckeln för att visa en plattare mage och bekämpa mage inflammation. Sådana livsmedel ger dig många bra hälsofördelar, och det är mycket viktigt att inkludera dessa i din kost. Vi rekommenderar att äta mellan 2 eller 4 portioner per dag av livsmedel rika på antioxidanter, såsom: tranbär, äpplen, lök, vitlök, selleri etc.

Livsmedel rika på fiber

 Det hjälper matsmältningen och kan ge dig andra stora fördelar, som flatermagor. Om du lider av magont inflammation, bör du öka konsumtionen av mat rik på fiber för att bekämpa den. 

ellik

 I detta fall föreslår vi att du dricker 20 droppar i ett halvt glas vatten varje morgon på en tom mage. Detta kan hjälpa till att bekämpa gas eller flatulens, vilket är mycket vanligt när du lider av magont inflammation.

Citronsyra Vatten

 , som förhindrar ett antal hälsoproblem. Om du lider av magont inflammation rekommenderar vi att du dricker ett glas varmt vatten med citron på en tom mage varje dag. 

Kanel är en populär krydda i tusentals år har använts för att behandla och förhindra irriterande magen inflammation.

kanel bekämpar buksmärtor, förbättrar matsmältningen och minskar inflammation i det området av kroppen. Du behöver bara blanda en tesked kanel (helst Ceylonkanel) i ett glas vatten, låt det stå i 15 minuter, och sedan lägga till lite honung. ndra kryddor

Kryddor som

fänkål, kummin och oregano rekommenderas för att bekämpa magen inflammation och tarmluft. Fänkål är ett krydda som kännetecknas av dess antiseptiska egenskaper. Det kan också bekämpa diarré och tarm  lugnande och diuretikum  oregano ökar matsmältningen, är urindrivande och är fördelaktigt för levern 

På grund av dess diuretikum egen skapare och fördelar för matsmältningen, örter och te har blivit mycket populära.

Dessa hjälper till att rengöra din kropp och bekämpa magont inflammation . Två eller tre glas om dagen kan behandla och förebygga gastrointestinal inflammation, liksom andra relaterade matsmältningsbesvär. Örter vi rekommenderar: Kamille, ingefära, mint, pepparmynta, salvia, oregano och basilika. 

Om det här inte är botemedel, är det mycket viktigt att komma ihåg detta tips eftersom det är nyckeln till att bekämpa och förebygga magont inflammation.

För mycket salt eller natrium kan orsaka vätskeretention och kan bidra till den irriterande känslan av uppblåsthet. 

Detta Juice innehåller diuretikum och depurativa livsmedel som hjälper dig att undvika vätskans ackumulering och öka matsmältningen.

Ingredienser:  • 1 linfrö
  • 1 glas vatten
  • 1t honung
  • Hur gör du det?

Lägg till alla ingredienser i en bländare, kör i några minuter och drick denna saft på en tom mage 30 minuter innan du äter frukost!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar