Hur ser yngre med hjälp av en frisyr

 Det är det självklart! Ibland är det värt att ta en risk och försöka något nytt. Detta är ett enkelt sätt att få ett yngre, fräschare utseende.

tt se yngre med en frisyr är fullt möjligt och vi kommer nu visa dig hur. Men det är också viktigt att . Vi kommer nu att förklara vad du behöver göra nedan. Den möjligheten kommer du inte att sakna?

Hur man ser yngre ut med en frisyr?

Varje kvinna gillar att höra att hon är vacker och ser ung och frisk ut, med en hälsosam utseende. Men hur uppnår du det här? Ibland måste du, som nämnts ovan, ta en risk och gå för ett lite annorlunda utseende. Följ nu.

1. Fokusera på din ansiktsfas

 • Då vill du ha en mjuk haka och utsmyckad kind. För att få dina bästa drag, välj en hårklippning som lägger till spel och liv runt pannan och tina. Undvik en frisyr som stannar vid käften, vilket bara gör att ditt ansikte ser högre ut. Du borde satsa på rörelse och friskhet så det bästa är att låta ditt hår växa på grund av käften och åtminstone till kragen. Försök experimentera med längre lager och kanske till och med en panna.
 • Undvik raka hårfreak eftersom de betonar dina ansiktsfaser. Du bör ideellt sträva efter en nedbrytning av de skarpa linjerna i ditt ansikte för att uppnå ett mjukare och mer rörligt uttryck. Försök att skapa mer ovala konturer, och kanske även välja en asymmetrisk bläck där en sida är längre än den andra. Det är bäst att gå för en längre frisyr, som går till kragen eller längre. Mjuka krullningar ger de skarpa linjerna på ansiktet ett mjukare uttryck.
 • För att bryta upp ett smalt, långt ansikte, prova en "rund" glödlampa och skär resten av håret i olika längder. Hårgroda borde inte vara för lång, runt axel längd är ett bra alternativ. Du ser också snygg ut med ett lite "puffigt" utseende med mjuka, slumpmässiga vågor.

2. Vågiga frisyrer för ett yngre uttryck

 Det är ett av de mest smickrande hårklippen idag (som du kan se på bilden ovan). n graderad frisyr eller en "pixie" -stil är så smickrande och ger dig ett ungt uttryck också. Det handlar om att ta en risk.

Kortare hårfreak är idealiska för att uppnå mycket lek och rörelse, samtidigt som man får jämnare konturer på ansiktet. Du kan välja en traditionell kortbob eller ett något längre alternativ - båda typerna fungerar bra som en ny och ung uppdatering.Det spelar ingen roll om ditt hår är rakt, vågigt eller lockigt - dessa frisyrer friskar upp din stil och attraktiva alternativ som är värt att prova.

3. Pixie-frisyrer för kort hår - en garanti för en yngre uttryck

 Men varför försök inte? nledningen till att denna hårfrysning fungerar så bra är att du omedelbart uppnår ett hälsosamt ungdomligt hår. Fringe är mycket viktigt, och kom ihåg detta: Fringe är en spännande och bra sätt att omedelbart fräscha upp ditt uttryck och du kan även klippa asymmetriska som på bilden ovan.

nledningen till att denna frisyr gör att du ser yngre och mer intressant är att det belyser och Det finns också en frisyr som bärs av många kända skådespelerskor på tiden. Du kan spela dig själv med olika färger, från ljusblondin till honungfärgad eller chokladbrun. Välj din hårfärg baserat på det som bäst matchar din hudton.

Falla inte i "svart hår gör dig äldre" fälla. Det är helt enkelt inte sant. . Dessutom är en bob haircut med blått hår med blåaktiga undertoner både elegant och vacker. Men vågar du prova det?

Sunt hår gör att du ser yngre ut än

1. Hair Mask of aloe vera och öl

Lägg till håret fukt och näringsämnen använda denna , och uppnå en attraktiv och glänsande hårman. För bästa resultat, använd denna behandling tre gånger i veckan. Hur? Ser nu: • ? Kopp alkoholfritt öl (100 ml)
 • Två matskedar aloe vera gel (10 ml)

landa dessa två ingredienser i en skål och tillämpa dem på fuktigt hår . Låt behandlingen fungera i 20 minuter. nvänd en badkåpa om du vill. Så snart tiden är ute bör du tvätta håret normalt och sedan använda en bra balsam. Du kommer att märka hur mycket bättre ditt hår ser efter denna enkla behandling.

2. Mask av avokado, majonnäs och mandel • ½ mogen avokado
 • 2 msk majonnäs (10 ml)
 • 2 droppar mandelolja (3 ml)

mandelolja speciella mataffärer och hälsokostbutiker. Det är inte dyrt och kan användas för otaliga ändamål. Det är därför en stor ingrediens att stå i garderoben. llt du behöver göra för att göra denna mask är att blanda alla ingredienser i en skål tills du når en stadig massa. pplicera i vått hår. . Detta är mycket enkelt och resultaten blir bäst om det görs två gånger i veckan. Du kommer snart att märka hur mycket bättre ditt hår ser ut.

 Det kan du självklart!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar