Hur man gör ett äpple mask för anti-aging

Denna anti-aging mask med äpple låter dig få ut det mesta av eplenes fördelar för huden, förutom de många fördelarna med honung.

Våra hudförändringar under årens lopp, och när vi når vissa skeden i livet 

För närvarande har det inom kosmetiska och medicinska industrin gjorts betydande framsteg i tekniker och produkter för att förebygga och minska tecken på åldrande. 

Det stora problemet med detta är att nu, med dagens moderna livsstil, vi ständigt utsatta för miljöföroreningar, UV-strålar och stillasittande livsstil, tillsammans med andra faktorer som ökar åldrandet i huden och kroppen. Detta gör det möjligt för vissa att uppleva tecken på åldrande vid tidigare ålder.

I ett försök att minska effekterna av fria radikaler och andra ämnen som har en negativ inverkan på huden, är nu kosmetologer till 

Dessa steg kan kompletteras med anti-rynk eller anti-aging krämer som innehåller koncentrerade aktiva ingredienser som kan reparera huden. Dessa kommersiella produkter är dock vanligtvis mycket dyra, vilket innebär att de är utom räckhåll för många.

Den goda nyheten är att det finns De kan användas för att laga anti-aging behandlingar. Vi talar om den välkända frukten, äpplet, som är rikt på antioxidanter och andra komponenter som är fördelaktiga för huden.

plers fördelar för hud

Det finns olika äppelsorter runt om i världen, och de flesta är mycket lika när det gäller näringsinnehåll.

är Denna frukt rekommenderas i dieter eftersom det är bra för huden på grund av dess höga innehåll av vitamin C och betakaroten, liksom de Dessa molekyler störa cellernas funktion.

Innehåller äpplen fiber, vilket är en nödvändig substans för god matsmältning, och det främjar tarmrörelser. De innehåller också pektin, vilket är en kolhydrat som och tar bort gifter som är ansvariga för olika kutana problem.

pples främsta fördelar för huden kan hänföras till deras innehåll av äppelsyra och vinsyra. Dessa två aktiva ingredienser 

Äppelsyra finns i stora mängder i sura äpplen, även om det föreligger även i mindre utsträckning för vin, cider och andra frukter.nti-aging äpple mask

På grund av deras föreningar och aktiva substanser, är äpplen den perfekta frukt för att skapa masker som kan reparera och ger näring ansikten.

Vårt äpple mask för anti-åldrande är lätt att förbereda, och det är avsett att vara De är perfekta för att minska tecken på åldrande.

Ingredienser

 • 1 grönt äpple, tärnad
 • 1 matsked honung (25 g)
 • 2 matskedar mjölk (30 ml)

Hur till

Ort mjölk och äpple i en bländare och blandning tills du har en jämn mixning.

är den blandas till en kräm (inga klumpar), tillsätt honung och rör om för att blanda det tillsammans.

pplication Metod för anti-aging äpple mask

 • Innan masken i ansiktet, halsen och bröstet, är det mycket viktigt att du använder en makeup remover eller rengöringsmedel till som kan ha absorberats under dagen.
 • är huden är ren och fräsch, 
 • Detta bör inte komma i kontakt med kanterna på dina ögon, eftersom det kan orsaka irritation. För att undvika detta genom att placera ett par gurka skivor eller potatisskivor över ögonen.
 • Låt masken på i 20 minuter och skölj med kallt eller ljummet vatten.

Minns att så att du lämnar näring effekterna av detta äpple mask arbete medan vila.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar