För att skapa skärpning ansiktsvård hem

 Om du vill ha ett vackert och briljant ansikte, tveka inte att prova följande recept.

ecept för hemgjord åtstramande ansiktsvård

pple

ingredienser du behöver för att göra detta astrigenten är: ¼ av äppeljuice, 2 tsk vodka (30 milliliter) och 2 tsk trollhassel. Om du inte vill använda vodka kan du använda två extra teskedar med häxhasel istället. landa det bra, doppa en q-tip i blandningen och smör det över ansiktet.

Sage

Gör en infusion av denna anläggning med en handfull löv i en kopp kokande vatten (kom ihåg att denna kalk måste rymma 240 mm.). Låt infusionen svalna, dyka sedan en q-tip i den och sprida den på huden. Låt huden absorbera infusionen helt.

Citron

Citroner har många bra egenskaper som kan användas för att avlägsna oönskade delar på huden och stänga porerna. Du behöver bara blanda saften från en halv citron med lite vatten. Doppa en q-tip i blandningen och sprida den över huden. Tvätta sedan ditt ansikte med kallt vatten. Detta är ett utmärkt recept som män kan använda efter rakning, eftersom det desinficerar och skyddar huden. Det rekommenderas inte att använda denna blandning under dagen eller att utsätta huden för solljus efter applicering. Citron tenderar att fläcka till huden om den utsätts för solljus. Det är bättre att behandla din hud med denna blandning på kvällen eller på dagar du tänker hålla inomhus.

Gurka

Gurka är en av de mest använda ingredienserna i kosmetika och skönhetsprodukter på grund av dess många utmärkta egenskaper. Det har många fördelar för hudens hälsa. Dela några stycken som kall gurka som möjligt (helst tagen direkt från kylskåpet) och placera bitarna på ansiktet. Också täcka gurkarnas ögon. Låt bitarna sitta på ansiktet i en halvtimme. Det är perfekt för avkoppling efter en stressig dag.

ringebær

 Du kan köpa den i påsar eller göra det själv med en blandning av bär och löv från hallonbusken. Koka blandningen. Täck det och låt det svalna. Doppa sedan en q-tip i blandningen. Smörj det försiktigt över ansiktet och låt blandningen absorberas fullständigt.

Peach

Denna läckra frukt är också bra för vår hud. llt du behöver göra är att dela upp en bit persika och gnugga biten över ditt ansikte.  Huden kommer att känna sig hårdare och mjukare efter mycket kort tid.

Äppelväxter

Ingredienserna som receptet behöver är 30 ml äppelättiksyra, ett aspirinpiller och varmt vatten. landa det bra tillsammans, dyka sedan en q-tip i blandningen och torka ansiktet med den. Låt det torka.

Papaya

För detta recept behöver du en bit av papaya, en tesked rosenvatten (15 ml) och en tesked verklig honung (25 g). Precis som persikor är papaya en naturlig peeler och hjälper till att vitalisera huden. Honung är antiseptisk och är en bra fuktkräm. osevannet hämmar åldrande av huden.

landa papaya tills den har en puréisk konsistens. landa det med övriga ingredienser. landa i kylskåpet och låt det svalna väl. pplicera sedan blandningen med två fingrar två gånger om dagen (morgon och kväll). Låt blandningen sitta på huden i högst 5 minuter. Tvätta med varmt vatten i slutet.

Fruktfat

ingredienser du behöver för detta recept är lite av ananas, halv ett rött äpple, fem gröna druvor, fyra matskedar kamomillete och fyra matskedar rosenvatten. Placera frukten i en mixer (endast ananas behöver peeling), tillsätt rosenvattnet och blanda blandningen väl. Lägg sedan till kamamilletten.  Massor av hud med små cirkulära rörelser. Låt det sitta i fem minuter och tvätta sedan ditt ansikte med varmt vatten.

n annan frukt recept

De ingredienser du behöver för detta recept finns fyra citroner, två apelsiner, en gurka, två äpplen, fyra teskedar alkohol (64 milliliter) och fyra teskedar (60 milliliter) rosenvatten. Häll ut saften från frukten, skalla gurka och äpplen. landa detta i mixern och tillsätt sprit och rosevatten. är blandningen blir till en homogen grädde, häll den i en ren flaska. Sätt i flaskan i kylskåpet och låt det stå i två timmar. fter två timmar tar du flaskan ut, skakar den och applicerar innehållet på ansiktet. Låt det sitta i 15 minuter och tvätta sedan ditt ansikte varmt.

Solros

Detta recept rekommenderar till personer med fet hud. Du behöver ett halvt glas vatten (125 milliliter), ett halvt glas vitt vinäger och en tesked med 15 milliliter solrosolja.  Skaka blandningen väl. landningen är perfekt för användning efter en djup rensning av huden. Det hjälper till att uppdatera ditt ansikte och ta bort fett.

Mynt

Mask en tesked mynta i en murbruk. Lägg det i en skål och lägg en kopp (250 ml) med kokande vatten. Lämna det i tio minuter. pplicera det på ansiktet med en bomullspinne när den har blivit kallad.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar