Hur man kan minska bruna fläckar på händer

 brukar uppstå när du blir äldre. Men det finns också andra faktorer som kan bidra till dessa, till exempel solen. Vi betonar ofta naturskönhet och ibland spenderar vi mycket pengar för att eliminera dessa brister. Så vill du lära dig om 

1. loe vera gel

Våra händer utsätts för många . Solens och torrheten i huden kan i slutändan leda till att dessa bruna fläckar uppträder utan föregående meddelande, men som blir synligare efter ett tag. De kan få oss att bli äldre, mer bräckliga och plötsligt är våra händer mindre vackra att titta på.

Genom att applicera lite aloe veragel varje dag . Denna gel behandlar huden på händerna genom att reparera och förstärka och därmed minska de bruna fläckarna. loe vera är det bästa läkemedlet och är mest effektivt i vardagen. Det skyddar din hud mot solen och förhindrar förtidig åldrande av dina händer.

2. Citronsaft

Citronsaft är ett naturläkemedel som används sedan urminnes tider för att utföra ett enda mirakel . Genom att använda detta kan du gradvis minska bruna fläckar på dina händer. Men det är viktigt att göra detta på kvällen. Hudblöt i citron som kommer i kontakt med solen kan vara mycket skadlig.

Hur man gör det: . Placera gurka skivor doppade i citron på händerna och låt det fungera i 20 minuter. Tvätta sedan dina händer som vanligt.

3. plesidereddik

Här är ett annat tips som är både fantastiskt och effektivt. Du har förmodligen äppelpajs akne hemma redan och kan också veta om alla dess goda och naturliga hälsofördelar. Tja, den här gången är det bra att minska de bruna fläckarna på dina händer.

Så vad behöver vi göra? Det är väldigt enkelt.  som du normalt använder på händerna. Massage detta i dina händer och låt det fungera över natten Detta är ett mycket fördelaktigt sätt att minska de bruna fläckarna på dina händer.

4. Väteperoxid

Vi måste vara försiktiga med detta läkemedel. Vissa människor reagerar på väteperoxid; Det kan orsaka klåda och irritation. Du måste bestämma om du kan använda detta eller inte. Tillvägagångssättet är enkelt: ta en bomullstuss indränkt i väteperoxid och . Gör det här på kvällen så att vätskan kan fungera genom natten. Tvätta inte.

Som du ser kommer de flesta av dessa behandlingar görs på natten, så att dina händer inte utsätts för de negativa effekterna av solen.ndast aloe vera gelekanekan ger skydd mot solen. Prova med dessa enkla verktyg för att minska de bruna fläckarna på dina händer.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar