Hur man kan minska röda och vita bristningar

Få saker är mer irriterande än . Förändringar i vikt eller hormonella obalanser är vanligtvis huvudorsaken till dessa förändringar. Hur bli av med dem? Vissa människor tillgriper plastikkirurgi. Denna dyra lösning är dock inte för alla.

De  som kan utföras hemma, . Det leder inte till att du blir av med dem, men de kommer att släta ut dem och göra dem mindre synliga. Vill du höra mer om dessa tips?

1. emedier för röda streckmärken

öda streckmärken är nya streckmärken. . De kan förekomma på dina armar, ben, rygg eller mage. De är nästan garanterade när du är gravid. Inflammationsprocessen kan vara i några månader sedan kroppen skickar blod till det aktuella området. Detta gör synligheten av streckmarkeringen mer intensiv.

Med tiden . Är det möjligt att bli av med dessa obehagliga varumärken? Du får de bästa resultaten om du börjar behandlingen omedelbart efter att märkena har inträffat medan de fortfarande är röda. Det är värt ett försök. Kolla in följande tips om vad du ska göra med dina streckmärken.

1. nkel skal med socker

Detta är en väldigt enkel variant. För att göra detta peeling äter du ungefär en matsked socker (20 gram). Hoppa in i duschen och fuktar huden. Skruva sockret där du har streckmärken. Utför en enkel massage med cirkulära rörelser. Denna behandling kommer  där du har streckmärken.

2. ehandling med aloe, potatis och ägg  • n potatis, skalade och skurna i skivor
  • Gel från en aloe veraväxten (30 gram)
  • tt protein

Denna enkla behandling syftar till att minska inflammation i områden med röda streckmärken. Detta görs genom att den skadade huden är näring och att aloe vera stimulerar det att läka. Du har förmodligen redan vet att aloe vera har många bra funktioner, som kan bearbeta alla möjliga . tt minska förekomsten av streckkännetecken är bara en av dessa fördelar.

örja ta bort gelén från aloe vera-växten. Lägg det i en glasskål och tillsätt äggvita. Då . Lägg sedan potatisen på de områden där du har streckmärken. Ta en titt på din kropp för att ta reda på hur många potatisskivor du behöver. Låt dem sitta i ungefär femton minuter innan du tar en dusch. Detta är en mycket effektiv behandling.

2. emedies för vita streckmärken

Vita streckmärken är streckmärken som redan har blivit ärr.Det betyder att de är svårare att bli av med . Du kan dock göra dem mindre synliga med dessa enkla lösningar. Därför är det viktigt att börja behandlingen på ett tidigt stadium medan varumärkena fortfarande är röda.

Låt oss nu titta på några lösningar som gäller för den vita versionen av streckmärken.

ehandling för att dämpa vita bristningar

  • 50 gram aloe vera
  • 20 ml extra jungfruolja
  • 3 droppar av vitamin

Hur gör man denna behandling?

Denna enkla behandling tar . För att denna behandling ska bli en framgång måste du skaffa -vitamin. Detta finns vanligtvis i apotek eller hälsokost. Det kan verka lite dyrt, men kom ihåg att -vitamin kan användas för många saker. Till exempel kan du ha några droppar i nagellacket för att göra naglarna starkare. Du kan också ha något i din balm för att stärka ditt hår.

. nvänd en sked för att ta bort växtens mat. Lägg det i en skål och tillsätt olivolja. Slutligen är du i dropparna av -vitamin. Se till att blanda allt bra tillsammans. Så snart detta är klart, doppa en bomullspanna i mixen och massera det område där du har vita streckmärken.

Du bör upprepa denna process varje natt. Med tiden ser du att dina märken inte längre är synliga. Prova det!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar