Hur behandlar ringar under ögonen naturligt

Vi behöver knappast beskriva vad det är ... Mörka ringar bildas under ögonen kan ibland få dig att se ut som en tvättbjörn. Även om det kan tyckas att det finns vissa saker som kan hjälpa dig att bli av med dessa ringar under ögonen, eller hindra dem från att dyka upp i första hand, det finns flera effektiva behandlingar du kan göra hemma. 

Lär dig hur du sänker dina ögon under dagens artikel!

 Den första är ett område med mörk hud, medan den andra är en ackumulering av vatten och / eller fett. De kan inträffa samtidigt eller vid helt olika tillfällen.

aturläkemedel mot ringar under ögonen

För att bli av med lila ränder under ögonen att det verkar som du kan ge något av följande hemmedia en chans.

Potatis

Sätt en potatis i kylskåpet. är det är kallt, skalla det, skära det i skivor och låt skivorna dra i kallt vatten. och se till att de täcker området där du har mörka ringar.

är potatisskivorna har blivit så varm som din kroppstemperatur, ersätta dem med nya kall potatisskivorna tills du har använt alla potatis.

 Klistra in massan i en gasbind och placera den under ögonen i ca 20 minuter. Upprepa det tre eller fyra gånger i veckan.

Kamille

Kamille är utmärkt för att eliminera inflammation. • 1 matsked torkade kamomillblommor (10 g)
 • 1 kopp vatten (250 ml) • Koka vatten och tillsätt de torkade kamomillblommor i fem minuter
 • Ta bort från värmen, täck över och låt teet dra i 10 minuter
 • Sila vätskan och blöt en bomullstuss i
 • 

Du kan också använda bomullpads och låt De stannar över natten (eller när som helst när du vill stänga dina ögon och slappna av).

gurka

Det finns ingen tvekan om att när du tänker på ett spa, så du tror att du en kvinna som är med håret insvept i en vit handduk, klädd i en bekväm morgonrock och med gurka skivor över ögonen! Det beror på att 

Det ljusar hur du ser ut och det minskar även mörka cirklar under dina ögon. Du behöver bara att klippa en kall gurka i skivor och lägg skivorna på ögonen som vi beskrivit ovan med potatis.

Därefter tvätta ansiktet väl med kallt vatten och applicera en fuktkräm.

Jordgubbar

Detta är ett utmärkt sätt att minska inflammation, och det gör också underverk för att bli av med mörka cirklar under ögonen. Försök att inte äta din behandling!

 pplicera det på ögonområdet.

Kiwi

n annan stor fruktkiwi hjälper till att eliminera mörka ringar. Detta beror på att 

De minskar inflammation och stramar huden. Om du vill använda dem, följ samma procedur som med potatis och gurkor: skära en kiwi i skivor och lägg den i kylskåpet i en timme. Lägg sedan dem på ögonen.

Låt dem pågå i 20 minuter före sköljning med varmt vatten.

Äpplen

llt du behöver göra är att lägga ett äpple i kylskåpet och skära det i skivor. Placera skivorna på de mörka cirklarna tills de har värmts till din kroppstemperatur. Fortsätt tills du har använt alla skivor. tt annat alternativ är att göra ett eplemo som mycket. • 1 äpple
 • 1/2 liter vatten

 Koka vattnet och låt äpplebitarna koka i 15 minuter. Sväll av vattnet och låt äpplebitarna svalna. landa dem med en potatismos för att göra eplemor.

 • Placera den i kylskåp i en timme när den kyls till rumstemperatur. Gör det jobbat i 40 minuter
 • Se även: Kan ett äpple om dagen skydda dig mot fetma?
 • 5 ansikte övningar för att minska ringar under ögonen

  Om du inte vill använda någon av ovanstående naturläkemedel, eller om du föredrar "Förebyggande över bota", det

  några enkla övningar du kan göra när vilken tid på dagen som helst Fingeravtryckning: nvänd fingertopparna och tryck försiktigt runt ögonen.

  • Förflyttningarna måste vara snabba och smidiga. ackeövningar: Ligga på sängens baksida med huvudet som hänger ut på sidan. Lyft huvudet något medan du hakar på hakan mot bröstet.
  • Håll den här positionen i 10 sekunder. 
  • Stäng ögonen. Öppna sedan dem. Flytta dina ögon och ögonbryn i alla riktningar som om du var förvånad, ledsen, glad och så vidare ...

   ADVERT

  Dela med vänner
  Tidigare artikel
  Nästa artikel

  Lägg till din kommentar