Jag var tvungen att lämna dig så att jag kunde ta kontroll över mitt liv

Det finns 

tt älska någon att veta att du måste lämna dem en dag är svår. Särskilt när det inte finns någon del av dig som vill lämna.

Kanske när du tänker på det, kommer ditt liv att bli övertaget av de invaderande tankarna mitt på natten och göra det svårt att sova.

Det är nästan onödigt att säga, men det händer när  även när du vet att du inte förtjänar det sätt de behandlar dig.

I det ögonblick du inser att din relation inte kommer någonstans

är en relation är ensidig, och du ger allt för den person du älskar utan att få samma tillbaka, måste du ta tillbaka kontrollen.

Det första steget är att ge dig den mening du förtjänar.

 Om du har gått igenom våldsamma situationer känner du förmodligen lite skyll. Du kan känna att den andra personen skyller på dig.

Kanske har du försvarat dem för vänner och familj eftersom du tror att du kommer att kunna ändra dem vid någon tidpunkt.

Du rättfärdigar deras beteende eller är skyldiga dem till en "dålig dag" (även om varje dag verkar vara en dålig dag för dem). Du kan stanna hos dem trots allt eftersom du älskar dem.

Missa inte: 

Glöm det förflutna, glömma skuld

Kanske du inte bryr dig att dina vänner berätta 

Ditt sinne försöker bara att undvika att hantera svåra känslor som sorg och smärta, även om det bara avslöjar det oundvikligt.

Det spelar ingen roll hur många gånger du trodde du vill vara det perfekta paret eller du blev gjord för att spendera resten av ditt liv tillsammans.

Men när tiden går, blir det oundvikligt att inte förstå vad som händer, och förr eller senare kommer du att förstå att 

Det är normalt att känna sig nostalgisk efter att ha sett saker för vad de är och börjar ta kontroll över ditt liv.

De längtan känslorna är vanligtvis baserade på  du delade med den person som, oavsett om du gillar det eller inte, är tidigare.

Det som är viktigt är att du slutar känna dig skyldig i vad du gjorde eller vad du tänkte på gjorde dig fel. Återkallande kontroll över mitt liv betyder att du får ett slut

Förstå att dina mål förändras när du blir äldre, precis som din partners mål ändras.Om dina mål går i olika riktningar, slutar förhållandet vanligtvis.

Det behöver inte göra dig arg är allt kommer omkring betyder det inte att någon av er har misslyckats. Kanske trodde du att du var kär, men det var bara inte meningen att vara.

Människor kommer inte alltid att vara närvarande, men minnen kommer att vara och

du är den som ska välja om du vill behålla de goda eller de dåliga. Vi bör klargöra att ta kontroll över ditt liv betyder inte att du ska radera alla minnen från den person du älskade.

År senare kommer dina tankar förmodligen att hämta några minnen en gång i taget. Men det betyder inte att ditt beslut att lämna dem var dåligt.

Tvärtom kommer

att ge dig chansen att se att det var det bästa du kunde ha gjort. 

Vissa människor behöver bara lite tid ensam, medan andra behöver hjälp av en psykolog eller symbolism från en uppbrottritual. Gör vad som fungerar för dig.

Kontrollera denna artikel:

Det är inte kärlek om du måste fråga det 

Vi kan se till att när du förstår hur viktigt det är är att ta kontroll över alla delar av ditt liv,

du kommer inse att det inte handlar om att ge fel. 

Varje livslektion du lär dig definierar dig.

Om några människor aldrig kom in i ditt liv, kanske du fortfarande inte förstår vad du förtjänar och vilka saker som inte är värda att kämpa för.

tt genomgå hela processen är något som verkligen hjälper dig att ta kontroll och inse att

det viktigaste förhållandet i ditt liv borde vara ditt förhållande till dig själv. 

Ta kontroll över ditt liv, uppskatta dig själv över andra, och

ge dig själv chansen att vara den bästa versionen av dig själv.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar