Läder för att skapa en mjölk och gelatin mask för att avlägsna pormaskar

lackheads uppstå när 

De är små blockeringar i dina , som akne. Vanligtvis visas de i "T-zonen" i ditt ansikte (panna, näsa och haka) och i dina kinder.

Utseende hos blackheads är relaterad till brist på ansiktshygien. Men de är vanligare hos personer som har hormonella obalanser.

 Även om det inte alltid är synligt, gör det vanligtvis kemiska rester på ytan av huden.

Oavsett anledning, det finns och låter dig ha ett ansikte som ser mjuk och frisk ut.

I den här artikeln vill vi dela recept på en mjölk- och gelatinmask för att ta bort svarta piller. Dess egenskaper gör det möjligt att inte bara bli av med dessa blackheads, men också att ge din hud friska näringsämnen. 

som mjölk och gelatin mask för att avlägsna pormaskar

Denna mjölk och gelatin mask är en naturlig behandling.

Det uppmuntrar avlägsnande av svarta hudar, döda hudceller och andra föroreningar. Denna maskins kombination av ingredienser uppmuntrar balans i svettkörtlaraktiviteten. Detta är nyckeln till att minska svettproduktionen.

Det har vitaminer, mineraler och antioxidanter som främjar skönheten i huden. Detta gör det genom att förhindra tidigt utseende av rynkor och akneproblem.

Med hjälp av denna mask håller huden regelbunden och hydratiserad. Detta beror på att det fungerar på samma sätt som andra exfolierande produkter som säljs med samma mål. 

Gelatin är en naturlig ingrediens som vanligen används för matlagning som bas för desserter och för att göra några recept tjockare.

Det är känt för dess

höga innehåll av väsentliga näringsämnen, särskilt proteiner.

Dessa ger dig många hälsofördelar. Men någon vet inte att det också är bra för din hud. Det här är inte bara för att det stöder hudens regenereringsprocess. Dessutom bidrar det också till att skydda hudens nivåer av kollagen. Detta förhindrar för tidiga tecken på åldrande.

Den har fjädrande, rengörande och hydrerande egenskaper. På grund av dessa egenskaper kommer gelatin 

Detta beror till stor del på den tjocka strukturen. 

passar utan att orsaka problem. Samtidigt hjälper det att ta bort svarta hudar. Tillämpa mjölk i ansiktet regelbundet hjälper dig

balansera pH-värdet i huden.

Dessutom reducerar den också överdriven oljeproduktion och uppbyggnad av döda hudceller. vitaminer

och mineraler, Dessutom rengör det de blockerade porerna. Detta gäller särskilt för dem som tenderar att lida av kronisk akne.

Hur gör du denna mjölk- och gelatinmask för att ta bort svarta hudar? tt göra denna mjölk- och gelatinmask är ganska enkel. Dessutom är det mycket billigt att göra om du jämför det med de höga priserna på produkter som säljs för att bekämpa hudproblem. Den kan användas på alla hudtyper. Detta beror på

det orsakar inga förändringar i pH-nivå eller överdriven torrhet.

Den kan också användas som ett komplement till peeling som det också gör sig av med döda hudceller.

Ingredienser 

4 matskedar av mjölk

Metod

 • Ha unflavored gelatin
 • en mikrovågsugn säker behållare.

landa fyra matskedar mjölk.

 • Sätt blandningen i mikrovågsugnen och låt den värma i fter denna tid, kolla och se om blandningen är
 • kall nog att applicera. 
 • Om du vill att blandningen blir tunnare och lättare att applicera, lägg till mer mjölk. Ta bort all smink.
 • Tvätta ansiktet

med varmt vatten och en neutral tvål.

 • Sprid masken över ansiktet. Fokusera på områden som lider av blackheads. innan du tar bort det. örja vid kanterna och arbeta inåt.
 • pplicera ansiktsgrädde eller hydratiserande tonic för att avsluta behandlingen.
 • upp till tre gånger i veckan.
 • Är du redo att prova? Om du börjar märka att blackheads börjar ta bort skönheten i din hud, gör den här enkla masken. Säg farväl dem en gång för alla!
 • 5 olivolja masker för att skämma bort din hud hemma Vill du skämma bort din hud med några friska, naturliga ansiktsmaskar? Genom att kombinera olivolja med havregryn, får du en naturlig exfoliering Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar