Masker som tar bort mörka fläckar

Mörka fläckar beror på olika orsaker. Leversjukdom kan orsaka dessa fläckar. I ett sådant fall . Fläckarna kommer då att försvinna. Mörka fläckar kan också utvecklas på grund av  Vi ger dig några naturliga masker för att ta bort dessa fläckar.

Om du märker en ökning av mörka fläckar eller att de ändrar färg rekommenderar vi att du besöker en hudläkare. Genom några undersökningar kan du lätt hitta orsaken och få rätt behandling för att eliminera dessa. 

loe vera mask

loe vera är den mest använda anläggningen inom hudvård behandlingar. Det kan hjälpa till att eliminera mörka fläckar i huden, dessutom kommer det att lägga till hud . För att göra denna mask, måste du . landa väl. pplicera direkt på fläckarna. Låt det fungera i 20 minuter upp till en halvtimme. Skölj väl med varmt vatten.

Havre och citronmask

Havregryn är en annan effektiv produkt. Du kan blanda det med citronsaft.  och appliceras på de mörka fläckarna. Låt arbeta i 20 minuter, tvätta med varmt vatten. Denna mask kan användas två gånger i veckan.

Gurka mask

. Det är fuktgivande, näringsrikt och rengörande. Skala gurka med skalen på, tvätta och torka ansiktet väl och applicera gurka. Du kan också lägga till en halv matsked honung. Lämna masken i tjugo minuter eller längre. Skölj ansiktet med varmt vatten, torka försiktigt och applicera en fuktkräm. Denna mask kan användas flera gånger i veckan.

ndra effektiva masker som avlägsnar mörka fläckar

Yoghurt

Yoghurt och vispgrädde bidrar till att eliminera mörka fläckar. pplicera lite yoghurt och låt det fungera en halvtimme varje natt i några veckor  Morötter

Morötter är en naturlig produkt med nödvändiga näringsämnen för din hud.

För att göra denna mask ännu effektivare, lägg till några rekommenderade produkter som ger din hud en hälsosam utseende.  Ingredienser

en morot

n halv matsked olivolja eller mandelolja

  • 1 eller 2 matskedar av naturliga yoghurt
  • Hur gör man det?
  • Lägg morot, en halv matsked olja och de två spiseskjeene naturell yoghurt i en mixer. landa alla ingredienserna väl och lämna det i ansiktet i 20-30 minuter. engör ansiktet med varmt vatten. Denna mask kan användas flera gånger i veckan.

Minns!

lla hembehandlingar mot mörka fläckar kräver ditt tålamod. Tänk inte att två eller tre behandlingar kommer att göra att fläckarna försvinner. Det tar minst 4 veckor innan du kan se resultat.

n annan viktig sak att komma ihåg är användningen av citron i masker

. Sådana masker

, eftersom citronsaft kan ha en skadlig effekt på din hud och förvärra tillståndet i mötet med solen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar