Naturliga oljor som främjar hår återväxt

De flesta människor oroar sig för hårväxten, för det är något som är viktigt för mig själv och deras skönhet. Om du vill ha tjockt, hälsosamt och långt hår finns det något som kräver daglig vård för att eliminera eventuella föroreningar som kan skada håret.

Lyckligtvis finns det många metoder idag för att öka hårväxten och för att hantera problemen i samband med håravfall.

ehandlingar för att sänka håravfall och stimulera ny tillväxt kräver mycket tålamod och engagemang, särskilt när du försöker uppnå resultat med hjälp av naturliga metoder. ågra av de bästa alternativen för att uppnå dessa mål är naturliga oljor som främjar hårets hälsa och tillväxt.Laxolja

Under år har denna olja använts för att avgifta och rengöra kroppen. Men när det gäller skönhet är det känt för sin förmåga att återfuktas och stimulera naturlig hårväxt, som 

osemaryolja

osemary och essentiell olja från rosmarin är ingredienser som vanligen används i skönhets- och kosmetikindustrin för att främja friskt hår. osemaryolja stärker hårrötterna, som 

För att uppnå denna fördel behöver du bara lägga till några droppar rosmarin eterisk olja till ditt vanliga schampo.

rganolja

Denna olja från Marocko har blivit mycket populär de senaste åren och marknadsförs nu som en utmärkt produkt för hårhälsa. 

Olja av avokado

 , som stärker och ger näring åt hår för att förhindra den från att falla ut medan reparationerna det och stimulerar ny tillväxt.

Den används i många kommersiella hårvårdsprodukter, men du kan också använda avokado i sin naturliga form för att uppnå samma fördelar.

Lavendelolja

Lavendelolja har en utsökt lukt, och det ger håret mer styrka och vitalitet. Det stimulerar naturlig tillväxt och hjälper till att fördröja processen med håravfall.

Linfröolja

Fördelarna med denna olja kan uppnås antingen genom att äta den med mat eller applicera den direkt på håret. Linfröolja innehåller omega-3-fettsyror som bidrar till att stärka och reparera håret samtidigt som hårväxten främjas. Som om det inte var tillräckligt, ger det också fukt och glans.

Olivolja

 innehåller enomättat fett som rekommenderas för att stärka hår, hud och naglar.Det innehåller också vitamin för att minska håravfall, närma håret och främja naturlig tillväxt.

Kokosolja

Förutom att vara en olja som är starkt rekommenderad för sina många hälsofördelar är kokosolja bra för att stärka ditt hår.  för att ge hårnäring och fukt samtidigt som den främjar en hälsosam tillväxt.

Timjanolja

ssentiell olja av timjan är en annan olja som ger viktiga näringsämnen som ditt hår behöver, förutom att reparera det och främja hårväxten. egelbunden användning förhindrar mjäll och tjocknar håret för att förhindra håravfall.

Jojoba Oil

Denna olja hjälper till att eliminera överskottsolja som produceras av hårbotten och andra föroreningar som kan täta hårsäckarna. Jojobaolja används ofta i kommersiella skönhetsprodukter för hud och hår. är du applicerar det på dina hårrötter, kommer det att bekämpa håravfall och främja ny tillväxt.

Oil Treatment för hårväxt

Även om alla oljor vi har nämnt här har individuella fördelar för att stimulera hårväxt, kommer det att vara   • 1/2 kopp ricinolja (120 ml)
  • 2 tsk Olja av avokado (10 ml)
  • 1 tsk olja av rosmarin (5 ml)
  • 1 tsk lavendelolja (5 ml)landa alla ingredienserna i en glasburk.  över hårbotten. Låt den gå i en timme innan du sköljer bort den.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar