Naturliga avlägsnande av finnar och pormaskar

 Även om detta inte påverkar hälsan är det inte estetiskt trevligt att titta på. Finnar och pormaskar kan uppstå av många anledningar, såsom bakterier, föroreningar, hormonella förändringar och överflödig olja i huden. Lyckligtvis finns det många tillgängliga behandlingar som kan hjälpa oss att bekämpa dessa hudproblem och ger oss en mjukare, smidigare och oljefri hud.

Vi vet att det finns många olika läkemedel och produkter på marknaden som lovar att ta bort . Men dessa behandlingar är vanligtvis ganska dyra och är inte alltid lika effektiva som de lovar. Därför vill vi dela en särskild hudrensningsrutin och hembehandlingar du kan göra själv för att bekämpa akne och svarta hudar. Detta är både hälsosammare och mer ekonomiskt. Och det är självklart viktigt att komma ihåg att du måste göra behandlingarna regelbundet för att uppnå bra resultat.

rengöringsrutiner för att ta bort finnar och pormaskar

 • : Gifter och föroreningar kan göra vår hud smutsiga utan vår märker det. Som ett resultat förekommer akne och hudormer oftare. Det är lämpligt att tvätta ansiktet väl på morgonen och på kvällen, och se till att alla makeup, bakterier, smuts och överflödig olja bort från huden.
 • : trollhassel är en av de bästa naturliga alternativ till kemiska toner. Denna naturliga produkt har en stimulerande och åtstramande effekt på huden, och . nvänd detta dagligen för att hålla din hud smidig och ren.
 • : Vattenånga på huden kommer att bidra till att avlägsna föroreningar i huden och ger oss en djup rengöring. Fyll en skål med kokande vatten, har ansiktet över skålen och rum under en handduk så att ångan från vattnet kan tränga in i porerna i huden. Detta kan göras 2-3 gånger i veckan.
 • : xfoliering är nödvändigt för att bekämpa finnar och pormaskar och ge huden en djup rengöring. . För att göra din egen exfoliering, blanda lite havregryn med honung och massera den med cirkulära rörelser på huden.

orttagning av finnar och pormaskar med naturliga behandlingar

Hemlagad ansiktsmask med ägg och citron

Denna ansiktsmask bort finnar och pormaskar effektivt, eftersom den innehåller . Masken innehåller även ägg som avlägsnar överflödigt fett i huden och lämnar en slät yta, • 1 protein
 • ågra droppar citronsaftlanda ingredienserna, appliceras på ansikte och låt den akt i 20 minuter.Tvätta sedan blandningen med varmt vatten och upprepa det minst två gånger i veckan.

Hemlagad ansiktsmask med jordgubbar

Läckra jordgubbar kan också vara vår bästa bundsförvant när det gäller att  • 5 jordgubbar
 • 1 äggvita
 • 1 matsked honunglanda alla ingredienser i en tjock massa och applicera den på ett rent ansikte. Låt masken fungera i 20 minuter och skölj av med varmt vatten.

Hemlagad ansiktsmask med yoghurt och citron

genskaperna hos yoghurt och citron ger en perfekt mask som ger oss en djuprengöring av huden till  • 2 matskedar yoghurt
 • 1/2 matsked citronsaftlanda ingredienserna, med tillämpning av massa i ansiktet och låt verka i 20 minuter. Skölj sedan av och upprepa proceduren en gång i veckan.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar