Naturliga tips för fasta bröst

fter att ha barn eller när de når en viss ålder, märker många kvinnor att deras bröst verkar hänga eller koppla av. I denna artikel kommer vi att berätta om några övningar och tips som kan hjälpa till att uppnå fasta bröst. Följ vidare för att få reda på mer!

Hängande bröst: ett naturligt fenomen

Kvinnor upplever många förändringar efter påfyllning 40.

Förutom de tidiga tecken på klimakteriet är också mer synliga förändringar, bland annat mindre fasta bröst. Faktorer som kan bidra till denna situation innefattar också:

reastfeeding

 • Graviditet
 • Snabb viktminskning
 • Snabb viktökning
 • äringsbrist
 • Med användning av en behå med dålig passform
 • nsträngande utbildning
 • bröstcancer
 • hormonella problem
 • ndning insufficiens (t.ex. tuberkulos)
 • ökning
 • intag av för mycket läsk eller alkoholhaltiga drycker
 • Det är viktigt att komma ihåg att

bröst inte har någon Muskler men är gjorda av fett, bindväv och mjölkkörtlar. Det är därför det här är ett av de första områdena på kroppen som blir mindre när du blir tunnare och omvänd händer när du går vidare. Låt oss titta på tre olika sätt att öka fasthet brösten och regionen:

naturliga behandlingar

 • hälsosamma vanor
 • Training
 • Del 1: aturliga sätt att stärka bysten

är det gäller fonder Du kan använda hemma för att stärka bröstområdet, du kan välja mellan:

Is eller kallt

adar i så kallt vatten som du bara har rätt.

Om det inte tar ledig tid, inte ens på sommaren kan du massera området med några isbitar. Upprepa detta varje dag. um och citron

För denna behandling behöver du en halv kopp grädde (125 ml) och saften från citronen.

landa dessa och lämna den över natten. Gör det i bröstregionen på morgonen. Låt det fungera i 10 minuter före rengöring med kallt vatten. lavendel och tistelkrem

Du hittar den här på hälsokostbutiker eller gör din egen användning av 40 gram vaselin, 20 droppar lavendelolja och 1 gram tistelekstrakt.

Massar det i bröstområdet från botten till toppen.

 ananer

llt du behöver är en mogen banan eller två. Ta bort skallet och mosa dem med en gaffel. pplicera denna pasta på dina bröst och lämna i 30 minuter före rengöring med varmt eller kallt vatten. Upprepa det tre gånger i veckan.

Äggvitorer

Pipa en äggvita tills du gör en styv massa och sprida den på dina bröst.

Lägg till en extra äggvita om det behövs. Låt det stå i 30 minuter före sköljning med varmt vatten. Del 2: Vanliga vanor för fasta bröst

Du har just lärt dig några hemlagade behandlingar.u är det dags att fokusera på dagliga vanor du kan ändra som kan orsaka att dina bröst hänger.

Undvik extrem dieter

är du går ner i vikt snabbt på kort tid kommer dina bröst att förlora storlek och fasthet. Det är inte heller bra för din övergripande hälsa.

Välj rätt bra

Om du tränar mycket, använd en sportbH. För andra aktiviteter se till att remmarna är som de vill (och gnugga aldrig).

Med tiden kommer din bh att förlora din förmåga att stödja dina bröst.

 Det är också viktigt att du väljer en bh som passar din bröststorlek. Om du kan, undvik att bära hängslen under, det ger bra stöd till brösten men det är inte bra för bröstens hälsa.

Ta hand om bröstets exponering för bröstet

Du får inte gå på en nudiststrand eller sola naken, men bikinier kan vara mycket små och täcker inte bröstområdet korrekt.

UV-strålar gör huden mindre elastisk.

 Sluta röka och dricka alkohol

Detta kommer att förbättra din övergripande hälsa och hjälpa till att undvika att hänga bröst.

ehåll en bra attityd

Luta framåt när du sitter är inte bara dåligt för rygg och ryggrad, men påverkar också dina fasta bröst. Det är också en dålig idé att lyfta tunga föremål från golvet.

Ät hälsosamt

Du bör lägga till mer hälsosamma näringsämnen i din kost, särskilt kalcium, vitaminer, kolhydrater, essentiella fettsyror och mineraler.

Del 3: Övningar med bröstträning

Vi har kommit till sista delen om hur du får dina bröst tillbaka till hur de var när du var ung. Övning är mycket viktigt i allmänhet.

Det finns ändå

några speciella övningar riktade till specifika områden som bröstvävnad och bröstmusklerna ench utterflies

Ligga på baksidan av bänken och sträck dina armar över bröstet. öj armbågarna så långt som möjligt och sänk ner armarna tills de är parallella med golvet. Håll den här positionen i några sekunder innan du återgår till startpunkten. Du kan öka ditt motstånd genom att hålla en vikt i varje hand.

Stående fjärilar

Stå med fötterna på axelavstånd och knäna så böjda. rmarna ska hänga rakt ner. Lyft upp dem mot bröstet och återvänd sedan till startpositionen. Du kan också lägga lite vikt för att öka motståndet.

Sittande fjärilar

Sitt på en stol. Din rygg ska vara rätt och med gott stöd. Skjut fötterna väl i marken. Ta en vikt i varje hand och håll dina armar nere på sidorna.

Lyft upp armarna tills de befinner sig i axelhöjd. Säg till 10 och återgå till startposition. Du kan variera denna övning genom att lyfta dina armar ut framför dig, sida vid sida.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar