Persilja att bli hudlyter

Det finns ingen som hudlyter eller fläckar, oavsett om de är en följd av exponering eller åldrande. Varför inte uppnå en hudfri ansiktshud utan att spendera en förmögenhet på krämer som bara ger en kortsiktig effekt? 

persilja botemedel för struktur och missfärgning av huden

Vem har inte en finne eller två i ansiktet de önskar kunde ha lugnat ner sig eller försvinner? Oavsett om det är på näsan, pannan, kinden eller hakan: , eftersom den ständiga utsätts för miljön eller skadliga element. Sol, förorening, förkylning och åldrande sätter alla sina spår i ansiktet.

Du kanske har en favorit kräm eller tillbringa tid på ett spa för att begränsa hudlyter men . Det är viktigt att vara realistisk och att sänka hudens nivåer, än att förvänta sig stora utlägg för att göra huden perfekt.

1. Hur påverkar persilja mörka fläckar och andra hudljud?

Persilja är rik på vitaminer och kan hittas i vilken matbutik eller vilken som helst lantbruksplats . Denna ört kan skydda dig från fria radikaler genom att fungera som en fantastisk antioxidant och öka ditt immunsystem.

Om du behöver ännu mer övertygelse att inkludera persilja i skönhet din rutin: Den höga koncentrationen av C-vitamin innebär att persilja är en produkt varje ett spa eller dermatologi öppenvården måste anta. Professionella använder det för att minska sårbarheten och stimulera kollagenproduktionen. 

2. Hur kan du använda persilja för att bota hudlukt?

Läs vidare för att få förslag på hur man använder persilja, fräsch eller inte, för att göra ett bra komplement till din hudrutin.

 är du har nötterna sätter de persilja rätt på huden där du har lyssnat. Låt det fungera i tio minuter och tvätta ditt ansikte med varmt vatten. Gör det varje kväll innan du går.

2. n något mer perenn (men enkel) process för att använda persilja kräver mer ingredienser som har fördelar för din hud. Sammantaget kommer denna ansiktsmask både att dämpa hud och hydrera. Du behöver fem persilja kvistar, fem droppar citronsaft, olivolja och tre skivor gurka. landa tills du har en jämn textur. nvänd en bomullspinne eller ansiktsduk och smör huden där du behöver lite hjälp. Låt det fungera i tio minuter och tvätta ditt ansikte med varmt vatten. Gör det varje kväll innan du går för att uppnå ett permanent resultat.

nvändning av persilja i din skönhetsrutin är värt den tid det tar.  Prova det och berätta om din erfarenhet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar