Ta bort celluliter

Vi vet alla att det inte finns någon mirakelbehandling som tar bort celluliter. Ibland är kirurgi den enda lösningen. Men vi kan garantera att motion, massage och rätt diet kan minska chanserna för celluliter och se till att vi är mindre synliga . Vad sägs om att lära sig att ge dig en bra massage som motverkar celluliter?

Steg 1: n bra hemgjord anti-celluliterkräm

ästan alla kvinnor kämpar med celluliter. Celluliter är ackumulering av vätska och fett i musklerna, vilket gör att hudens yta ser robust ut. . Orange hud kallas ofta. Det förändrar hur du ser ut och kan också utgöra ett hälsoproblem.

Så vad kan du göra för att eliminera dessa celluliter? Kör? Tillbringa mycket pengar på krämer? Det finns inget behov av att spendera pengar på sådana saker. Vi garanterar att det här är mycket enkelt och att krämen är effektiv om du överensstämmer med din användning.

Du behöver det här:

 • n matsked kaffekvarn från kaffet du gjorde här i morse. Om du använder kapslar behöver du två använda. Ha det i en skål.
 • Två matskedar olivolja
 • n matsked almondolja
 • Juicen från en halv citron

Hur man går vidare:

 • Det är väldigt enkelt. . Det finns också de som använder kaffe i krämer som minskar magen fett. Då förstår du att detta kommer att hjälpa till med celluliterna. Kombinationen av citronsyra kommer att ge ännu större effekt.
 • Det första du gör är att blanda alla ingredienserna i en skål. esultatet kan se lite konstigt ut, men vi garanterar att det fungerar.
 • I samma boll . Den typ du brukar använda. Om du använder en fuktgivande duschgel, är den helt fantastisk. landa väl och håll den tillgänglig för nästa steg, nämligen vår anti-celluliter massage.

Steg 2: Massage för att minska celluliten

Massage är en av dina bästa vänner för att förbättra blodcirkulationen och återaktivera lymfdränering. Oavsett om det är ben, huvud eller nackmassage. Massagen lindrar smärta, spänning och styva muskler. Massage hjälper också till att förhindra vätskans ackumulering och minskar stresshormonerna.

Tveka inte. Men du måste vara konsekvent och göra det varje morgon och varje natt.Ska vi börja

nti-celluliter massage

 • Det första du behöver göra är att duscha. Din hud ska vara ren och fri från föroreningar. Det är också lämpligt att duscha dina ben och ben med kallt vatten så att du återaktiverar blodcirkulationen. Detta är särskilt viktigt om du har åderbråck.
 • . Har blandningen du gjorde med kaffe och olja. Ta en stor sak i handen och värma upp det.
 • . Stöt alltid ditt hjärta så att du stärker cirkulationen. Fokusera mest på låren, eftersom det ofta är här att de flesta celluliter finns.
 • . Flytta uppåt mot magen, om du har lite där och. Kom ihåg att massagen på magen ska vara cirkulär och försiktig. Se till att du har tillräckligt med kaffekräm.
 • . en och fingertopp kan lägga lite mer energi till massage när det behövs, men kom ihåg att massagen inte ska skada. örelserna måste vara långa och cirkulära. Skär din hud lite, samla den och sträck den sedan med hjälp av tummen och pekfingret. Detta är mycket effektivt.
 • Om det finns platser du inte kommer till eller ställen där det är svårt att utföra massagen korrekt, Det finns flera som är utformade för att massera dina ben. De är fantastiska och främjar cirkulationen.

Som du förstår är det här en massage som är lätt att utföra. yckeln är att vara konsekvent och göra det varje morgon och varje natt. Försök följa upp med en hälsosam kost som innehåller tillräckligt med vätska, antioxidanter och frukt. Också träna lite varje dag, även om du bara har en halvtimme. Vad sägs om att börja just nu?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar