åTgärder för att ge dig mer volym i håret

Är det möjligt att Definitivt. Med en riktig kost och några enkla skönhets tips gör du ditt hår fylligare, tjockare och mer skrymmande.

Faktorer som genetik och hormonella problem kan göra håret förlorar sin volym, vilket ofta innebär att vi tillbringar en hel del pengar på hårvårdsprodukter, såsom geler, krämer och oljor som inte alltid levererar de resultat de lovar. Så varför inte prova dessa enkla och prisvärda lösningar för att ge mer volym naturligt? Låt dem inte lämna dig eftersom de definitivt kommer att hjälpa till att ge din hår volym med liten ansträngning och låg kostnad.

1. n god diet

Genetik, hormoner och intensiv stress är alla faktorer som kan göra att du förlorar hårets tjocklek över tiden. I själva verket var ditt hår förmodligen mycket tjockare när du var yngre. Precis som vi blir gamla blir vårt hår gammalt. Dessutom orsakar användningen av hårets hälsa över tiden.

Så, vad kan du göra för att åtgärda detta problem? Först måste du attackera detta problem från roten. Du bör se till att din kost ger håret de vitaminer och näringsämnen som det behöver vara starkt. Här är en lista över 

 • spenat, valnötter, cikoria, linser, havregryn, ägg, hjärtmusslor och persilja dill, oregano, persika, jordgubbe, avokado, bittersweet choklad och fikon.
 • tonfisk, kalkon, grönkål, potatis, kefir, jordnötter, öljäst, tofu och naturell yoghurt.
 • pumpa frön, mörk choklad, vattenmelon, mjöl av sesamfrön, vetex.

2. Lösning med gelatin för mer full hår

Den rätta är en gelatinbaserad hårmask, och det är otroligt effektivt att öka hårets volym. Visste du att gelatin är utmärkt fter att ha gått igenom ett antal processer producerar det kollagenpulver, vilket är viktigt för bra hårhälsa, så det blir starkt, skrymmande och tjockt.

Tveka inte att använda gelatin som ett sätt att öka hårets volym. Så här gör du:

Vad behöver jag?

 • 1 tesked smaklös pulveriserad gelatin (20 gram).
 • 1 kopp varmt vatten (200 ml).
 • 1 matsked aloe vera gel (20 gram).
 • 4 droppar rosmarinolja (10 ml).

Hur gör jag det?

örja med är vattnet är varmt tillsätt aloe vera gel och 4 droppar rosmarinolja. är aloe vera är upplöst i vattnet, tillsätt pulveriserat gelatin för att tjockna blandningen.

Vad är det andra steget? Fukta håret med vatten vid rumstemperatur (du får aldrig använda mycket varmt vatten på håret eftersom det orsakar att det förstörs).pplicera nu blandningen som du förberett med gelatin. Sätt ett duschlock på huvudet och låt behandlingen Tvätta håret som vanligt efter den tiden. Helst bör du använda denna behandling två gånger i veckan.

3. emedy med majonnäs, aloe vera och tomat för tjockare hår

Denna behandling är mycket enkel att göra. Helst bör du använda det på ditt hår före sänggåendet. Du bör alltid försöka ha lite aloe vera hemma, eftersom det naturligt inslag är utmärkt för närande håret, stimulerar hårväxt och för att göra det tjockare. I kombination med majonnäs och tomat är denna blandning ett effektivt knep som du inte kommer att kunna sluta använda.

Vad behöver jag?

 • n matsked aloe vera (20 gram).
 • 40g majonnäs.
 • Innehållet i en mogen tomat.

Hur gör jag det?

Denna behandling är väldigt lätt att göra. Du behöver bara ta en glasburk för att ha i majonnäs. Skär sedan en bit aloe vera och skrapa saften inuti den. Du behöver ungefär en matsked. Lägg sedan till tomats innehåll. nvänd en gaffel för att blanda alla ingredienser tills du har en något tjock, jämn blandning.

pplicera denna blandning på ditt tidigare våta hår och låt det fungera i cirka 20 minuter. fteråt spolas det som vanligt och använder balsam. Du kommer bli förvånad över hur bra resultatet denna behandling ger!

4. Lösning med lök och honung för hår med mer volym

Denna åtgärd är verkligen fantastisk. Lök är rika på viktiga mineraler som kan hjälpa dig Det närmar hårsäckarna och stimulerar hårväxten, samtidigt som du återställer hårets hälsa. tt kombinera denna grönsak med de obestridliga fördelarna med honung kommer att sluta med en underbar behandling. Missa inte det! Ta en titt på vad du ska göra för denna behandling:

Vad behöver jag?

 • ½ lök.
 • 5 gram honung.

Hur gör jag det?

Denna behandling är så enkel att du kan göra det tre gånger i veckan utan några problem. örja med att peeling en halv lök och plocka upp den. Lägg sedan till denna Gör en pasta med blandningen.

Är din mix redo? llt du behöver göra är att applicera det på vått hår och massera det bra, var noga med att få det över hela hårbotten. Skölj därefter blandningen med vatten vid rumstemperatur. Du kommer att se att ditt hår får mer volym varje dag.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar