Ta bort dubbelhaken utan kirurgi!

acken är en del av kroppen som vi brukar glömma tills tidens gång brutalt gör oss medvetna om dubbelkedjan. Det finns många faktorer som påverkar huruvida vi får  eller inte. Lyckligtvis finns det naturliga behandlingsmetoder som gradvis kan minska omfattningen.

I den här artikeln kommer vi att komma med några tips om hur man naturligt eliminerar dubbelkedjan. Vi kommer med några enkla övningar och förslag på livsstilsförändringar som ger dig bättre hälsa och får dig att må bättre.

Är du överviktig?

är det dubbla gångjärnet är synligt är det ofta ett resultat av viktökning. Så det första steget att minska dubbeltaket är att försöka undvika att gå ner i vikt. Kanske kan du gå ner lite . För att minska den dubbla höjden kan du hålla en balanserad kost och äta mindre portioner till middag, eftersom middagen ofta är den måltid som innehåller mest fett.

Om fetma är orsaken till dubbel hals kommer det att bli synligt när du öppnar munnen.

Vi ger dig tips om att gå ner i vikt utan att offra för mycket.

  • Ät mer fiber: Frukt, grönsaker, baljväxter, helkorn, torkade frukter, frön och nötter.
  • Undvik stekt mat, socker, mejeriprodukter, bearbetad mat, fett och kakor.
  • Ät en sallad för varje måltid.
  • Tugga din mat ordentligt och ät långsamt och njut av maten. Detta gör att du känner dig mer nöjd.

Är det lös hud?

Ibland på grund av den dubbla handgjorda lösa huden, och inte fet, på ansiktet eller nacken. Detta kan komma från en plötslig viktminskning, åldrande eller gener . Oavsett anledning bör du börja äta mer proteiner så att du förstärker vävnaden. Kom in med proteiner från både djur (kött, fisk, ägg och mejeriprodukter) och grönsaker (baljväxter, torkad frukt, svamp, spirulina etc).

Du kan också ta en naturlig homeopatisk behandling för att stärka denna vävnad. Inte bara halsen, men hela muskulaturen. Det kallas kalciumfluorid D6 . Placera tre tabletter under tungan, tre gånger dagligen och mellan måltiderna. Undvik mat och drycker med starka smaker som mentol (inklusive tuggummi och tandkräm). Du kan ta det i upp till två månader åt gången. Ta en paus och upprepa sedan behandlingen i två månader.

Fuktighet och skalning

I båda fallen är det viktigt att fukta, skala och ge området mycket näring. På så sätt tar du bort döda hudceller och förnya och stärka huden.

  • Peeling kan göras med naturliga produkter som . Gör det här en gång i veckan. Fukta din hud och skölj försiktigt med fingertopparna i minst en minut, torka sedan och gnid på fuktkräm.
  • Huden bör fuktas minst två gånger dagligen med hjälp av oljor som är lämpliga för detta, såsom  eller liknande.Massage försiktigt huden med tummen och pekfingret. Massage upp och ner och sträcka försiktigt huden.

Övningar

Huvudnyckeln för att minska dubbelkastet, av vilket skäl som helst, är träning. 10 minuter varje dag räcker, men det är viktigt att vara konsekvent.

Sitta eller stå och vrid huvudet eller ögonen mot taket, lyft kroken. Sträck så långt du kan, dra åt dina läppar och håll den i några sekunder. Du vet att du sträcker området.

Vänd försiktigt huvudet till ena sidan. Håll kvar och upprepa till andra sidan.

Sätt en tennisboll under hakan och håll den mot bröstet. nvänd styrkor för att hålla bollen på plats. Upprepa för maximal effekt.

Tuggummi är en konstig men enkel övning som hjälper till att hålla huden i form. Men undvik tuggummi med socker.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar