Förnya "japanska" ansiktsmask

Har du någonsin undrat om du kan förnya ditt ansikte? aturligtvis finns det inga mirakelkurer, men vi kan göra ditt ansikte fräschare genom att göra huden fastare och mer elastisk. . Vill du veta vad det är?

Fördelar med ris för förnyelse av ansiktet

Vi vet alla hur mycket vi använder regelbundet på . För mycket, utan tvekan. Det intressanta är att all industriell tillägnad skönhet världen använder som är tillgängliga för alla. Men naturligtvis dessa ingredienser syntetiserade i så stora mängder i krämer som säljs i butiker; Vanligtvis försöker vi bara några krämer under sin livstid, beroende på ålder och behov.

I vår hälsa blogg Vi nämner ofta de fantastiska egenskaper avokado, druvor och aloe vera, men i dag vill vi nämna en ingrediens som är så grundläggande att du troligen aldrig har ansett det: ris. ursprung? Ja, det stämmer. Det är en mycket traditionell botemedel mot kvinnlig skönhet i östra världen. . Den innehåller en ingrediens som kallas inositol som är häpnadsväckande när det gäller att bromsa åldrandeprocessen; blodcirkulationen förbättras och ger en effektiv fördel för den totala hudens hälsa.

 • . Du vet redan om de många fördelarna med vitamin har för vår hud, vårt hår våra naglar; vitamin stimulerar förnyelse av huden och hjälper till att mjuka upp huden och stärker huden mot yttre element.
 • . Detta kommer främst från risvannet, och är en mycket traditionell skönhetsmedel för japanska kvinnor.
 • . Som vi redan har påpekat, hemligheten ligger i ingrediensen inositol. Detta kan förhindra rynkor och stimulerar cirkulationen i huden, vilket alltid ger en frisk lyster.
 • . Det är förvånande, men bland riset innehåll finner vi också fytinsyra. Och vad är det bra för? Det tar bort döda hudceller och hjälper till att förnya ansiktet lite och lite.
 • . Igen, risvannet det som är den del av behandlingen som rengör huden elementen från utsidan. Det renar, toner och minskar fläckar i huden som främst orsakas av akne. Det är bäst att göra denna behandling minst två dagar i veckan.
 • Förnyelse "japanska" ansiktsmask

  u vet du att vår mask med japanskt ursprung har . ik på vitaminer och regenererande egenskaper är det värt mödan att tillämpa denna ansiktsmask minst två gånger i veckan.Om du vill kan du komplettera den här masken med dina vanliga krämer, eftersom det här är ett enkelt sätt att få extra hudvård på ett sätt. Och var säker: det ger bra resultat.

  1. Vad behöver jag för att skapa en "japansk" ansiktsmask?

  Denna nya ansiktsmask kräver följande ingredienser:

  • . Du hittar det i specialbutiker eller i hälsokostaffärer; se till att riset är organiskt och utan bekämpningsmedel eller kemikalier, så att du får alla naturliga egenskaper hos riset.
  • 
  • 

  2. Hur skapar jag min ansiktsmask för förnyelse?

  • Det är väldigt enkelt. Vad vi först gör är att . Som du kan se använder du lite ris, men vi vill se till att masken är nyskapad varje gång eftersom det är så vi utnyttjar fördelarna. Varm riset tills det är mjukt och häll sedan av vattnet. 
  • Sedan trycker vi på riset och lägger det i en behållare tillsammans med . nvänd en sked för att blanda allt till en homogen massa. pplicera sedan massan på huden.
  • . nvänd sedan en bomullsplatta för att ta bort den och tvätta ansiktet med det vatten som du tidigare har tagit hand om. På så sätt får du både exfoliering och behandling av de små lyssnare och föroreningar. Som du kan se är den "japanska" ansiktsmasken mycket grundlig, enkel och prisvärd. Det ger oss både egenskaperna hos riset själv och risvattnet. Om du gör denna mask två gånger i veckan, kan du förnya ditt ansikte varje dag. Prova det!
  • ADVERT

  Dela med vänner
  Tidigare artikel
  Nästa artikel

  Lägg till din kommentar