Rosmarin extrakt bekämpar celluliter

celluliter eller cellulit, är en av de kosmetiska problem oproportionerligt drabbar kvinnor, men det kan också påverka män i mindre antal.

Denna hudsjukdom inträffar när den mjuka vävnaden blir inflammerad på grund av ett problem med det cirkulatoriska eller lymfatiska systemet, , vilket resulterar i bildning av små fördjupningar eller noduler. Dessa uppträder vanligtvis på de ställen där du har fett som ackumuleras under de djupaste skikten av huden eller som ett resultat av vätskeretention.

Hittills har vi inte vet vad den exakta orsaken till celluliter är, men det är tänkt att vardagliga vanor och hormonella förändringar kan ha en inverkan. Oavsett ursprung, försöker de flesta som har celluliter alltid att hitta ett sätt att förbättra hudens utseende.

Det finns många produkter och behandlingar idag som syftar till att minska detta tillstånd, och de ger dig bättre hud som är snällare. Det finns också naturliga alternativ som ger bra resultat utan att du kostar mycket pengar.

Idag ska vi undersöka otro egenskaper rosmarinextrakt, som under en tid har varit populära tack vare sin förmåga att förbättra utseendet av celluliter.

osemary xtract bekämpar celluliter

 används allmänt på grund av dess många topiska fördelar, och den kända medicinalväxt absorberas lätt när den används som ett extrakt.

n av dess mest kraftfulla krafter är den kraftfulla effekten den har på inflammation. Detta gör det till ett utmärkt val för behandling av muskelproblem, för att få bättre cirkulation, bekämpa vätskeretention, öka fördelarna med en massage och mycket mer.

 , vilket gör den idealisk för att upprätthålla elasticitet och förhindra slapp hud.

Tack vare dessa viktiga fördelar, kämpar rosmarinextrakt celluliter och hjälper till att hindra dem från att komma tillbaka.

Trots detta kommer fördelarna endast vara synlig , inklusive en hälsosam kost och regelbunden 

Vill du veta mer? Läs: 

Hur förbereder du rosmarin extrakt hemma?

Denna naturlig produkt som säljs på apotek och hälsokostbutiker, men Se bara till att ingredienserna du använder i detta recept är 100% naturliga. • n bukett färska rosmarinkvistar, inklusive blad och blommor
 • 150 ml isopropanol (tvättsprit)
 • 1 liten glasflaska • Ort rosmarin i glasflaska eller burk, antingen krökt eller hel.
 • Häll isopropanol över rosmarin - det här är etylalkohol som vanligtvis säljs för att rengöra och desinficera sår.
 • Stäng behållaren tätt och förvara den på en sval och mörk plats i minst 15 dagar.
 • fter den tiden silka utdraget och det är klart att användas.

Glöm inte att läsa: 

Hur man använder

 • första bör du alltid exfoliera huden för att göra någon form av celluliter behandling för att förbättra absorptionen.
 • är du har exfolierad låren eller annat område du vill behandla, tillämpa rosmarinextrakt med hjälp av bomull.
 • Massor av områden från botten till toppen. Till exempel kan du starta tills du har täckt hela området.
 • Kom ihåg baksidan av benen strax under röven, eftersom det är ett område som brukar samlas mer celluliter än normalt.
 • Låt det stå i 10 minuter, skölj med kallt vatten och slutligen applicera en åtdragningskräm.

Hur du applicerar extraktet är viktigt eftersom det stimulerar blodcirkulationen och eliminering av vätskor som hålls i området.

Du bör gälla detta extrakt i kombination med en massage varje dag, se till att du ägna särskild uppmärksamhet åt de områden där du har mer celluliter.

är du kombinerar denna enkla terapi med en bra kost och övningar som riktar skinkorna och lår, kommer du definitivt att börja se resultat på kort tid, eftersom rosmarinextrakt bekämpar celluliter.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar